2777
2789
عنوان

جوووووش😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 35 پست
خوراکی های تصفیه کننده کبد بخور.ضرر ندارن که.شاید با خوردنشون خوب شدی اگه ریز و قرمزه گرمیه 

اره ریز و قرمزه ک بعد چند روز قهوه ای میشه

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت💖

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
نههههه عاطی جون😭 دو سه ماهه اینجور میشه این اطراف دکتر پوست خوبم نداره باید بپرسم ببینم کجا داره ...

ی مدت حساس نباش بهش توجه نکن میره خودش 😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین جوش بدن یا بخاطر گرمیه یا یه چیزی تو بدن به هم ریخته  مث هورمونا و کبد و کلیه دلیل دیگه ...

پس تا دکتر نرم مشکلم حل نمیشه بگردم دنبال دکتر خوب

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
اره عالیههم لک هم جوش و چربی

جدی؟

من شنیده بودم برای رشک مو خوبه

تست میکنم حتما مرسی ک گفتی💖

ببخشید هی سوال میپرسم شما خودت امتحان کردی؟

ی مدت حساس نباش بهش توجه نکن میره خودش 😁

روش خوبیه عاشقتم😁😁😁

پس تا دکتر نرم مشکلم حل نمیشه بگردم دنبال دکتر خوب

اره حتما برو دکتر 

اگه پوست صورتت بود الان همه میومدن بهت دستور ماسک و خوراکی های مختلف میدادن😄

ولی چون بدنته نمیشه هرکاری رو انجام داد

بعدم اینکه دکتر باید نوع جوش هاتو ببینه 

من ۴ نوع جوش توی صورتم داشتم

دکتر خوب برو حتما من دکترم یکی از بهترینای شهرمونه  الان ۸۰ روزه تحت نظرشم عاااالی بوده

میشه بپرسم ک خیلی هزینه کردی؟؟؟😕

من ی بار ریزش مو داشتم رفتم دکتر پوست و مو انقدر هزینه کردم اخرشم هیچی ب هیچی

اره حتما برو دکتر  اگه پوست صورتت بود الان همه میومدن بهت دستور ماسک و خوراکی های مختلف میدادن ...

خخخخ اره من جوشامم جاهای مزخرف میزنه اخه روی سینه هم شد جا😭

فدات از راهنماییات💖

میشه بپرسم ک خیلی هزینه کردی؟؟؟😕 من ی بار ریزش مو داشتم رفتم دکتر پوست و مو انقدر هزینه کردم اخرشم ...

ن من تاالان دوبار رفتم پیشش هربار ۳۰ تومن ویزیت بوده

داروهامم هربار ۵۰ تومنه ۶۰ تومن میشه 

میشه بپرسم ک خیلی هزینه کردی؟؟؟😕 من ی بار ریزش مو داشتم رفتم دکتر پوست و مو انقدر هزینه کردم اخرشم ...

دارو های مو خیلی گرونتره چون شامپو و ماسک موهای خارجی میدن منم خواهرشوهرم داروهای گرونی میگیره واسه موهاش

ن من تاالان دوبار رفتم پیشش هربار ۳۰ تومن ویزیت بوده داروهامم هربار ۵۰ تومنه ۶۰ تومن میشه 

چ خوب میرم پس حتما ان شاالله ک نتیجه بده

دارو های مو خیلی گرونتره چون شامپو و ماسک موهای خارجی میدن منم خواهرشوهرم داروهای گرونی میگیره واسه ...

والا منم ب جز ازمایش و ویزیت و اینا ک خودش دویست تومن شد فقط سیصد داروهام و اینا شد

روش خوبیه عاشقتم😁😁😁

🙂😍😍😍😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤