maaaneliii مدیر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 عنوان جوووووش😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 35 پست بچه ها پایین گردن ک تقریبا میشه روی سینم چند مدته همش جوش میزنه لک میشه بددددددم میادب نظرتون از چیه؟ کسی اینجوری بوده؟راه حلی جز دکتر رفتن دارم؟😭 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ 1397/11/30 | 02:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 خوراکی های تصفیه کننده کبد بخور.ضرر ندارن که.شاید با خوردنشون خوب شدی اگه ریز و قرمزه گرمیه اره ریز و قرمزه ک بعد چند روز قهوه ای میشهباشه عزیزم ممنون از راهنماییت💖 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
عاطیatijoon عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 21143 نههههه عاطی جون😭 دو سه ماهه اینجور میشه این اطراف دکتر پوست خوبم نداره باید بپرسم ببینم کجا داره ... ی مدت حساس نباش بهش توجه نکن میره خودش 😁 خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 ببین جوش بدن یا بخاطر گرمیه یا یه چیزی تو بدن به هم ریخته مث هورمونا و کبد و کلیه دلیل دیگه ... پس تا دکتر نرم مشکلم حل نمیشه بگردم دنبال دکتر خوب دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
shima_joooon عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 412 اخه ی سریا میگن دکتر پوست کار خاصی نمیکنه فقط پول بیخوده تو نتیحه گرفتی پس؟ دکتر خوب برو حتمامن دکترم یکی از بهترینای شهرمونه الان ۸۰ روزه تحت نظرشم عاااالی بوده
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 اره عالیههم لک هم جوش و چربی جدی؟من شنیده بودم برای رشک مو خوبهتست میکنم حتما مرسی ک گفتی💖ببخشید هی سوال میپرسم شما خودت امتحان کردی؟ دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 ی مدت حساس نباش بهش توجه نکن میره خودش 😁 روش خوبیه عاشقتم😁😁😁 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
shima_joooon عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 412 پس تا دکتر نرم مشکلم حل نمیشه بگردم دنبال دکتر خوب اره حتما برو دکتر اگه پوست صورتت بود الان همه میومدن بهت دستور ماسک و خوراکی های مختلف میدادن😄ولی چون بدنته نمیشه هرکاری رو انجام دادبعدم اینکه دکتر باید نوع جوش هاتو ببینه من ۴ نوع جوش توی صورتم داشتم
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 دکتر خوب برو حتما من دکترم یکی از بهترینای شهرمونه الان ۸۰ روزه تحت نظرشم عاااالی بوده میشه بپرسم ک خیلی هزینه کردی؟؟؟😕من ی بار ریزش مو داشتم رفتم دکتر پوست و مو انقدر هزینه کردم اخرشم هیچی ب هیچی دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 اره حتما برو دکتر اگه پوست صورتت بود الان همه میومدن بهت دستور ماسک و خوراکی های مختلف میدادن ... خخخخ اره من جوشامم جاهای مزخرف میزنه اخه روی سینه هم شد جا😭فدات از راهنماییات💖 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
shima_joooon عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 412 میشه بپرسم ک خیلی هزینه کردی؟؟؟😕 من ی بار ریزش مو داشتم رفتم دکتر پوست و مو انقدر هزینه کردم اخرشم ... ن من تاالان دوبار رفتم پیشش هربار ۳۰ تومن ویزیت بودهداروهامم هربار ۵۰ تومنه ۶۰ تومن میشه
shima_joooon عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 412 میشه بپرسم ک خیلی هزینه کردی؟؟؟😕 من ی بار ریزش مو داشتم رفتم دکتر پوست و مو انقدر هزینه کردم اخرشم ... دارو های مو خیلی گرونتره چون شامپو و ماسک موهای خارجی میدن منم خواهرشوهرم داروهای گرونی میگیره واسه موهاش
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 ن من تاالان دوبار رفتم پیشش هربار ۳۰ تومن ویزیت بوده داروهامم هربار ۵۰ تومنه ۶۰ تومن میشه چ خوب میرم پس حتما ان شاالله ک نتیجه بده دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 دارو های مو خیلی گرونتره چون شامپو و ماسک موهای خارجی میدن منم خواهرشوهرم داروهای گرونی میگیره واسه ... والا منم ب جز ازمایش و ویزیت و اینا ک خودش دویست تومن شد فقط سیصد داروهام و اینا شد دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
سرو_ناز عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 4268 جدی؟ من شنیده بودم برای رشک مو خوبه تست میکنم حتما مرسی ک گفتی💖 ببخشید هی سوال میپرسم شما خودت ا ... اره برا جوش کمر و بازو عالیه 😍
عاطیatijoon عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 21143 روش خوبیه عاشقتم😁😁😁 🙂😍😍😍😍 خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤