2777
2789
عنوان

بی بی چک کاذب😐+عکس

1691 بازدید | 21 پست

امروز رفتم سونو گفتن تخمکت ترکیده ۲۸ میل کیست بود خداروشکر رفع شده بود صبح بی بی زدم این شد ازمایش دادم منفی بود 

به بی بی چک اصلا اعتمادی نیس

چ مثبت خوشگلی ام نشون داده

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح بااولین ادرار زدی؟قبلش داروی خاصی مصرف کرده بودی؟

بله ناشتا زدم 

داروی خاصی که نه از روز سوم پریود تا ۷ پریود دکتر لتروزول داده بود خورده بودم همین 

چه جالب بعد من باردار بودم و سه بار زدم هر سه بار منفی بود 🤕🤕🤕

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
بله ناشتا زدم  داروی خاصی که نه از روز سوم پریود تا ۷ پریود دکتر لتروزول داده بود خورده بودم ه ...

فولیت خیلی بزرگ شده بود کیست شده کاش روز 14سونو میکردی امپول میزدی اچ سی جی،تخمک آزاد میشد

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
😢😢برعکس شما بود 

ناراحت نباش عزیزم منم بعد هفت سال باردار شدم خدا به وقتش میده

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
بچه ها تو بارداری ممکنه کمردرد داشته باشیم؟؟

بارداری کلا کمردرده دیگه 😉

عزیزم به این میگن بارداری شیمیایی

یعنی اینکه به احتمال زیاد لقاح انجام شده اما در مرحله لانه گزینی به مشکل برخورده و ناموفق بوده و نتونسته ادامه بده. بنابراین مقداری بتا بالا میره و بی بی هم + میشه اما متاسفانه پری میاد و شاید یه سری علائمم داشته باشی

او را بخوانید که از هر پدر و مادری مهربانتر است... از تمام دردها و نیازهایمان آگاه است... او را بخوانید که بر همه چیز عالم است...همه را به او بسپارید  تا پاسخش را دریافت کنید... در همه شرایط زندگی از خدا تشکر کنید و این شکرگزاری را بصورت عادت در آورید ... از اعماق قلبت  بگو خدایا متشکرم ... آنگاه از آرامش شگفت انگیزی لبریز خواهی شد...