سلام.تاحالا خرجی خونه ی مادست همسرم بود.ازاین به بعد تصمیم گرفتیم خرج خونه دست من باشه،چون زمین داریم میخوایم بسازیم بنابراین بایدتومخارج پس اندازکنیم که متاسفانه همسرم این تواناییو نداره.بنظرتون الان من ماهی ۷۰۰هزارتومن میتونم خرج خونه روبرسونم تاآخرماه بااین تفاسیرکه برنج وسالیانه خرید میکنیموهمچنین حبوبات وقبوض هم همسرم پرداخت خواهدکرد۷۰۰تومن فقط خرج خورد وخوراک باشه پوشاک نه آیامیرسه تاآخرماه یانه تجربه ایی ندارم میتونین راهنماییم کنین ممنون.
خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
من بادوتا بچه بجز هزینه پوشاک وپمپرز،یکی از بچه هام هشت ماهشه یکی سه سال ونیم با پونصد وپنجا میرسونم،توسبدغذایمون گوشت مرغ ماهی پیتزا و.....تقریبامیشع گفت همه چیزهست
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم