کالاماری بو نداره کمی هم بی مزه هست .میتونی تفت بدی و کمی سیر بزنی بهش یا بزنی تو آرد سوخاری و سرخ کنی.
صدف کمی بو میده ولی آزاردهنده نیست، منبع آهن هست. (میتونی اول آبپز کنی در حد 2 3 دقیقه که دهنش باز بشه بعد تفت بدی با سبزیجات یا بداری کنار ماکارانی)
خرچنگ نخوردم
لابستر بزرگا ولی بو میده ، حجم گوشتش هم نسبت به قد و قوارش کمه.یکی میخوری کلی آشغال تولید میکنه.(درواقع فقط دمش گوشت داره از کمر به بالا فقط پوسته و دست و پا که باید بندازی دور)