میشه بگید وقتی اسلام ب کسب علم و دانش ادمو دعوت میکنه و میگه تفاوت هس بین کسانی ک میدانند و کسانی ک نمیدانند..منظور چه علمی هس؟؟؟علمی ک در حیطه ی دین و احکام هس و درمورد اون دنیاو اینا اطلاعات میده یاخیر؟؟؟مثلا درس ریاضی و امثال اینا فراگیریشون شاملش میشه؟؟؟یا ندونستنشونم مهم نیس.....یا کتا ب های رمان یا کتاب هایی ازین قبیل....من واقعا موندم
علمى كه بتونى باهاش مشكلاتت رو حل كنى نه اينكه دست به دامن خرافات بشى و حتى بتونى با اون علم زندگى رو براى ديگران بهتر كنى.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
من درباره اش یه روایت خوندم که هرجا اهل بیت از علم صحبت میکنن منظور علم دین هست، اهل بیت به علوم دیگه یه لفظ دیگه میگن که الان یادم نیست کاش یادم بیاد تو کدوم کتاب خوندم که برات عین روایت رو مینوشتم.