2733
2734
عنوان

حلوا پزهای مااااهر بیاید کمکم

309 بازدید | 10 پست

بلد نیستم یه حلوا درست حسابی درست کنم.هرچی حلوا درست میکنم خوب نمیشه. هرچقدم تفت میدم بازم رنگش تیره نمیشه. دو شب پیش درست کردم.هم خیلی بد رنگ شد هم خشک شد و شیرییشم کم بود.‌

دوس دارم حلوام اینرنگی بشه. و خشک نشه لطیف باشه‌

دستورشو کی بلده بگه بهم و اندازه روغن‌و ارد‌ و شکر و همه چیشو دقیق بگید بهم. 

با روغن مایع خوب نمیشه؟؟؟


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که ذغال شده, تبریزیا حلوا رو روشن و زعفرونی درست میکنن,منم همونطوری فقط بلدم

فکرکنم مامان منم مدل تبریزیها درست میکنه.زعفرون هم میزنه.عاشقشم یعنی

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
2731
من اینجوری دوس دارم. حلوا‌ زعفرونیم ۱ بار خوردم عااااااالی بودش

توی اینم زعفرون میریزن عزیزم.قبل اینکه روغن بریزی داخل آرد قشنگ تفتش بده تارنگش عوض بشه ولی حواست باشه نسوزه اخه ارد زود میسوزه.

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

خانوما کسی حلوای دهین عراقی بلده؟

دستورای توی نت کامل نیستن

پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....
2738

روی آرد یه کم شیر میریزی با دستت آردارو بهم می مالی گلوله گلوله درست میکنی بعد از آبکش پلاستیکی که سوراخای ریز داره رد میکنی تا گلوله هاش ریز و یه دست بشه مواظب باش شیرو کم بریزی خمیر نشه بعد یکی دوساعت میزاری خشک بشه بعد روغنو داغ میکنی یه کم دارچینم میزنی بعد اوماجو میریزی مدام هم میزنی انقد تفت میدی تا رنگش طلاییه مایل به قهوه ای بشه بعد شیره ای آماده کردیو بریز یه کم تفت بده زیرشو خاموش کن ما زعفرون و گلابو تو شیره میریزیم با شیره انگور بپزی که دیگه عالی میشه

عزیزم هم خود آرد رو باید خیلی تفت بدی هم زمانی که روغن رو بهش اضافه میکنی زیاد باید تفت بدی بعد شهدش رو بریز.روغنم حتما داغ کن بعد اضافه کن

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز