2777
2789
عنوان

شوهر خواهرشوهرم ولش کرد و رفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 91 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرمن اون ماهی ۵۰تومنا یه چیزی بگیرو برو خونشون مثلا یه روز لبنیاتی یه هفته تخم مرغ یه هفته برنجی ...پول نده بهش زشته 

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

ادم دراین مواقع میمونه چکار کنه

اگه به روش نیاری ودلداری ندی وپول ندی.میگه محلم نداد 

اگه مهربون باشی وبهش پول بدی.میگه داره صدقه بهم میده ومیخاد ثابت کنه از من بالاتره وبدش میاد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

هر ماه اینکارو نکن گاهی پول بده....چون یه وقتایی خودت نیاز داری ولی مجبوری بدی اینطوری اونم عادت نمیکنه...

تو بخاطر خدا محبت کن اونم زنه مثل ما الان داغووووونهه

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....

سلام عزیزم........نیت شما خیر هست ولی جایگاهت که عروس اون خانواده هست باعث میشه حرکتت جور دیگه ای برداشت بشه...........اجازه بده بقیه اینکارو بکنن...........شما بهروشهای نا محسوس دیگه مثل هدایای عید و تولد براش پول هدیه ببر............نه ماهانه

مامان ترنم سابق......عضویت 1387