سپـvـينود مدیر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12485 عنوان نی نی چک! | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 20 پست بچه هاااا؟؟؟؟ این رو هاله افتاده؟؟؟ خیلی کمرنگمن میگم برا خط اصلیشه که زیر ورق هست. نظر شما چیه؟؟؟ سه چهار روز تا پری مونده سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶 1397/11/27 | 11:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلبانو۱۲ عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 697 منظم نیست پریوداتون؟؟ میفهمم چی میگین... این ترس از بی بی چک زدن و منفی بودنش... چراعزیزم ۲۸روزه ی فقط ماه قبل واینماه اینجوری شدم
سپـvـينود مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12485 چراعزیزم ۲۸روزه ی فقط ماه قبل واینماه اینجوری شدم اها... اره خیلیا میگن از وقتی اقدام کردیم پریودامون عقب میفته... فکر کنم بخاطر فکر و خیال و استرسه... منکه منظم نبودم کلا ولی ماه قبل اصلا نشدم... آمپول زدم... حالا همون که خودتون میگید یکم بیشتر صبر کنین اگر نشدین تست بدین سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
گلبانو۱۲ عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 697 اها... اره خیلیا میگن از وقتی اقدام کردیم پریودامون عقب میفته... فکر کنم بخاطر فکر و خیال و استرسه.. ... اره عزیزمصبرمیکنم دردکه خیلی دارم دعاکن واسم
سپـvـينود مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12485 اره عزیزمصبرمیکنم دردکه خیلی دارم دعاکن واسم چشم عزیز حتما... شمام دعا کن واسم... ان شاالله خبرای خوب بشنویم سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
گلبانو۱۲ عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 697 چشم عزیز حتما... شمام دعا کن واسم... ان شاالله خبرای خوب بشنویم حتماگلم چشم من یک پسردوسال وسه ماه دارم تنهاست گفتم یکی دیگه بیارم باهم بزرگ شن این ایدی من گروه بارداری دارم@Golnaz1395
سپـvـينود مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12485 حتماگلم چشم من یک پسردوسال وسه ماه دارم تنهاست گفتم یکی دیگه بیارم باهم بزرگ شن این ایدی من گروه بار ... عززیززززم... ان شالله... خدا حفظش کنه براتون.... واقعا کار خوبی میکنید. تلگرام؟ سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶