سپـvـينود مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12485 عنوان نی نی چک! 247 بازدید | 20 پست بچه هاااا؟؟؟؟ این رو هاله افتاده؟؟؟ خیلی کمرنگمن میگم برا خط اصلیشه که زیر ورق هست. نظر شما چیه؟؟؟ سه چهار روز تا پری مونده سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶 1397/11/27 | 11:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
seeelda_jooooon عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 2968 هاله داره میشه واسه حاجت روا شدنم ۵تا صلوات به نیت پنچ تن برام بفرستین?
سپـvـينود مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12485 من که ندیدم اینجا بدکیفیت شد.... تو عکس اصلی بهتر بود سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
سپـvـينود مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12485 بللله مباااالکه ممکن نیست برا خط خودش باشه؟؟ که انقد کمرنگه؟؟ سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
فاطیما_گلی97 عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 1082 هاله داره مبارکه اعتقادات هر کسی مثل مسواکه ،،،،خواهشاً تو حلق بقیه نکنین
گلبانو۱۲ عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 697 خیلی کمرنگه انشاءالله باردارباشی ولی بازم تکرارکن باادراراول صبح
سپـvـينود مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12485 خیلی کمرنگه انشاءالله باردارباشی ولی بازم تکرارکن باادراراول صبح من سيزده روز پیش hcg زدم ممکنه برا اون باشه؟ سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
گلبانو۱۲ عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 697 من سيزده روز پیش hcg زدم ممکنه برا اون باشه؟ اره عزیزم ولی یکباردیگه بذارعلائمی نداری
سپـvـينود مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12485 اره عزیزم ولی یکباردیگه بذارعلائمی نداری سینه هام فقط درد میکنن که قبل پریودامم داشتم سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
گلبانو۱۲ عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 697 سینه هام فقط درد میکنن که قبل پریودامم داشتم اهان انشاءالله خیره منم دردزیرشکم دردپهلوهابیشترچپ کمردردسرگیجه دردپهلوهام تاکنارواژنم اومده هی میگم الان میشم من شب درمیونم رابطه داشتم
سپـvـينود مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12485 اهان انشاءالله خیره منم دردزیرشکم دردپهلوهابیشترچپ کمردردسرگیجه دردپهلوهام تاکنارواژنم اومده هی میگم ... منم اون یه هفته که دکتر گفت یه شب درمیون داشتم... عه علائم دارین شما که... چند روز تا پری مونده سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
گلبانو۱۲ عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 697 منم اون یه هفته که دکتر گفت یه شب درمیون داشتم... عه علائم دارین شما که... چند روز تا پری مون ... ماه قبل ۹روزعقب انداختم پریودشدم امروزم روزنهم عقب انداختم میترسم بی بی بزنم منفی شه گفتم دوهفته شه بزنم
سپـvـينود مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12485 ماه قبل ۹روزعقب انداختم پریودشدم امروزم روزنهم عقب انداختم میترسم بی بی بزنم منفی شه گفتم دوهفته شه ... منظم نیست پریوداتون؟؟ میفهمم چی میگین... این ترس از بی بی چک زدن و منفی بودنش... سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶