2777
2789
عنوان

نی نی چک!

247 بازدید | 20 پست

بچه هاااا؟؟؟؟ این رو هاله افتاده؟؟؟ خیلی کمرنگ

من میگم برا خط اصلیشه که زیر ورق هست. 

نظر شما چیه؟؟؟ 

سه چهار روز تا پری مونده

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که ندیدم

اینجا بدکیفیت شد.... تو عکس اصلی بهتر بود

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بللله مباااالکه

ممکن نیست برا خط خودش باشه؟؟ که انقد کمرنگه؟؟ 

خیلی کمرنگه انشاءالله باردارباشی ولی بازم تکرارکن باادراراول صبح

من سيزده روز پیش hcg زدم ممکنه برا اون باشه؟ 

اره عزیزم ولی یکباردیگه بذارعلائمی نداری

سینه هام فقط درد میکنن که قبل پریودامم داشتم

سینه هام فقط درد میکنن که قبل پریودامم داشتم

اهان انشاءالله خیره منم دردزیرشکم دردپهلوهابیشترچپ کمردردسرگیجه دردپهلوهام تاکنارواژنم اومده هی میگم الان میشم من شب درمیونم رابطه داشتم

اهان انشاءالله خیره منم دردزیرشکم دردپهلوهابیشترچپ کمردردسرگیجه دردپهلوهام تاکنارواژنم اومده هی میگم ...

منم اون یه هفته که دکتر گفت یه شب درمیون داشتم... 

عه علائم دارین شما که... چند روز تا پری مونده

منم اون یه هفته که دکتر گفت یه شب درمیون داشتم...  عه علائم دارین شما که... چند روز تا پری مون ...

ماه قبل ۹روزعقب انداختم پریودشدم امروزم روزنهم عقب انداختم میترسم بی بی بزنم منفی شه گفتم دوهفته شه بزنم

ماه قبل ۹روزعقب انداختم پریودشدم امروزم روزنهم عقب انداختم میترسم بی بی بزنم منفی شه گفتم دوهفته شه ...

منظم نیست پریوداتون؟؟ 

میفهمم چی میگین... این ترس از بی بی چک زدن و منفی بودنش...