2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از پریود 😥

2039 بازدید | 13 پست

32 روز بعد از سقط خودبخودی ( هفته ۷) پريود شدم بعد بجای ۷ روز فقط ۴ روز طول کشید دو‌روز اول خیلی شدید بود دو روز بعدش خیلی کم بود ، یه هفته بعد،  بعد از پیاده روی لکه بینی داشتم شب بعدش هم دوچرخه ثابت حدود بیست دقیقه زدم بازم لکه بینی داشتم ، الان هم دو روز گذشته بازم دستمال میکشم میبینم  رنگ ترشحاتم یکم به قرمز و قهو ه ای میزنه توش رگ های ریز خونی هستش ، کسی بوده مثل من بعد از پریود اولش لکه بینی داشته باشه ؟ یعنی چی شده ؟  تا هفته بعد برم دکتر کلی استرس میگیرم 😥 

پ.ن : دو‌هفته بعد از سقط سونو‌دادم بقایا داشتم يه تيكه ده ميلي قرص سایتوتک نوشت دکتر وقتی مصرف کردم همون بار اول یه تیکه دفع کردم تا دو روز ادامه دادم قرص رو دیگه بعدش نه خونریزی داشتم نه دفع به دکتر گفتم سونو میخوام گفت اگه خونریزی نداری لازم نیست !!! یه تست پاپ اسمیر هم انجام دادم هفته قبل ‌که گفت مشکلی نداری دقیق متوجه نشدم چی رو بررسی کرده ! الان دقیقا نمیدونم چم شده به لکه بینی افتادم ، میشه لطفا هر کی هر چی میدونه بهم بگه 🙏 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه نداشتم

یعنی دوباره پریود شدی ؟ چرا آخه 

من بعد از سقط اینجوری بهم ریختم نمیدونم چرا اینجوری شد 

کم استرس دارم اینا هم اضافه میشه 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
یعنی دوباره پریود شدی ؟ چرا آخه  من بعد از سقط اینجوری بهم ریختم نمیدونم چرا اینجوری شد  ...

نمیدونم چرا اینجوری شدم خیلی خوش خیالم دکتر هم نرفتم

ی صلوات برا حاجت دلم بفرستید الا مَنْ یَعْلَمُ وَ هُوَ الْلَّطیفُ الْخَبیرُ
نمیدونم چرا اینجوری شدم خیلی خوش خیالم دکتر هم نرفتم

نه حتما برو ، من حتما هفته بعد میرم اصلا سرسری نگیر 

لابد یه چیزی هست من فقط میخواستم ببینم برای همه بعد از سقط پیش میاد نرماله یا نه 

هر چند بگن نرماله من بازم میرم 

یعنی دوباره پریود شدی ؟ چرا آخه  من بعد از سقط اینجوری بهم ریختم نمیدونم چرا اینجوری شد  ...

منم ا یکم دی سقط داشتم تا حالا  بعضی موقع ها لکه بینی دارم دکتر گفت تا چهل روز عادی 21 پریود شدم اگه بعدشم لکه بینی داشته باشم میرم برام سنو رنگی بنویسه 

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
منم ا یکم دی سقط داشتم تا حالا  بعضی موقع ها لکه بینی دارم دکتر گفت تا چهل روز عادی 21 پریود شد ...

من قبل پریود و بعدش تا یه هفته خوب بودم دو روزه افتادم به لکه بینی ، سنو‌ رنگی برای چی هستش ؟ 

منم همش میترسم ضخامت رحم کم و زیاد شده باشه یا نمیدونم یه مشکل دیگه باشه 

من قبل پریود و بعدش تا یه هفته خوب بودم دو روزه افتادم به لکه بینی ، سنو‌ رنگی برای چی هستش ؟  ...

من حاملگی خارج رحم داشتم که با آمپول رفع شد از تیر یا مرداد میتونم دوباره اقدام کنم میخوام قبلش برم ببینم که مشکلی نداشته باشم 

سنو هم واسه تخمدان لوله رحم همه رو چک میکنه ببینه مشکلی نداشته باشی 

من حاملگی خارج رحم داشتم که با آمپول رفع شد از تیر یا مرداد میتونم دوباره اقدام کنم میخوام قبلش برم ...

ایشالا خدا بهت یه نی نی سالم بده عزیزم ، کار خوبی میکنید منم برم ببینم چی بهم میگه 😑 

برای عفونت چه جوری معاینه میکنن ؟ من بهش گفتم ولی چون یه مسیله دیگه ای پیش اومد کلا یادم رفت ، بعدم که تست پاپ اسمیر برام نوشت این تست برای سرطان هستش یا نه چیزای دیگه رو هم بررسی میکنن ؟  

ایشالا خدا بهت یه نی نی سالم بده عزیزم ، کار خوبی میکنید منم برم ببینم چی بهم میگه 😑  برای عف ...

ممنون من تا حالا پاپ اسمیر  ندادم ولی همه چی بررسی میکنن 

یه دخملی  4 ساله دارم واسه دومی خدا خاسته بود که اونم خارج رحم بود ولی خودم سال دیگه قصد باردار شدن داشتم که زیر نظر دکتر دیگه باردار میشم

ممنون من تا حالا پاپ اسمیر  ندادم ولی همه چی بررسی میکنن  یه دخملی  4 ساله دارم واسه ...

خدا برات نگهش داره ایشالا دومی هم به زودی میاد تو دلت