واسه مکزیکی:
زیتون سبز بدون هسته 2 پیمانه سر پر
ذرت دان شده 2 پیمانه
فلفل دلمه قرمز 3 عدد بزرگ
زیتون سیاه بدون هسته 1 پیمانه
گل کلم 3 پیمانه ریز گل شده
فلفل سبز ریز 150 گرم( شیرین باشه)
هویج 2 عدد بزرک
رب گوجه 2 ق س خ
نمک فلفل سیاه آویشن فلفل قرمز
روغ زیتون 1 پیمانه
سرکه
شکر 2 ق غ خ سرپر
فلفل سبز ریز را با سوزن چند سوراخ کن ویه جوش با آب نمک بهش بده بعدم از صافی رد کن دو الی 3 بار این کارو بکن تا خوب تلخی گیری بشه
رب را با روغن زیتون یه تفت سریع بده
فلفل دلمه قرمز ها رو هم کبابی کن یا تو فر بذار بعد سریع بذار تو کیسه فریزر تا با بخار خودش پوستش ور بیاد
پوستهاشو که کامل جدا کردی به صورت مربع 2×2برش بده
گل کلم را هم دو دقیقه تو آب نمک بجوشون
هویج را هم مکعبی متوسط خورد کن 4 دقیقه تو آب نمک بجوشون
ذرتهارو هم بپز
همه مواد را تو یه ظرف بریز ادویه هارو روش بریز و روغن زیتون. وشکر راهم بریز وخوب باهم مخلوط کن
موادرو توشیشه بریزو سرکه بریز روش وبذار دوالی سه روز بمونه تا طعم بگیره
شیشه هارو بعد اینکه رو هرکدوم 1 ق روغن زیتون ریختی تو یخچال بذار