2726

واسه مکزیکی:

زیتون سبز بدون هسته 2 پیمانه سر پر

ذرت دان شده 2 پیمانه 

فلفل دلمه قرمز 3 عدد بزرگ

زیتون سیاه بدون هسته 1 پیمانه

گل کلم 3 پیمانه ریز گل شده

فلفل سبز ریز 150 گرم( شیرین باشه)

هویج 2 عدد بزرک

رب گوجه 2 ق س خ

نمک فلفل سیاه آویشن فلفل قرمز

روغ زیتون 1 پیمانه

سرکه 

شکر 2 ق غ خ سرپر

فلفل سبز ریز را با سوزن چند سوراخ کن ویه جوش با آب نمک بهش بده بعدم از صافی رد کن دو الی 3 بار این کارو بکن تا خوب تلخی گیری بشه

رب را با روغن زیتون یه تفت سریع بده

فلفل دلمه قرمز ها رو هم کبابی کن یا تو فر بذار بعد سریع بذار تو کیسه فریزر تا با بخار خودش پوستش ور بیاد

پوستهاشو که کامل جدا کردی به صورت مربع 2×2برش بده

گل کلم را هم دو دقیقه تو آب نمک بجوشون

هویج را هم مکعبی متوسط خورد کن 4 دقیقه تو آب نمک بجوشون

ذرتهارو هم بپز

همه مواد را تو یه ظرف بریز ادویه هارو روش بریز و روغن زیتون. وشکر راهم بریز وخوب باهم مخلوط کن

موادرو توشیشه بریزو سرکه بریز روش وبذار دوالی سه روز بمونه تا طعم بگیره


شیشه هارو بعد اینکه رو هرکدوم 1 ق روغن زیتون ریختی تو یخچال بذار

واسه مخلوط:

گل کلم متوسط خورد شده 1 بته متوسط

هویج 4 عدد نگینی متوسط خورد شده

سیب زمینی ترشی 2 پیمانه متوسط خورد شده

کدو سبز 2 پیمانه متوسط خورد شده

فلفل دلمه رنگی تو چهار رنگ 4 عدد

کرفس 2 پیمانه ریز خورد شده

موسیر 200 گرم 

فلفل تند 100 گرم

سیاه دانه 1 ق غ خ سر صاف

نمک فلفل سیاه دارچین آویشن 

همه مواد را که ریز خورد کردی با هم تو یه ظرف مخلوط کن وادویه ترشی بریز روش

آب نمک درست کن با 11 پیمانه آب جوشیده و دارچین پیمانه نمک

مواد را تو دبه بریز وبینش هم سیاه دانه بپاش و نیم دبه را سرکه سفید بریز و نیم دیگه هم آب نمک دوهفته تو محیط آشپزخونه بعدم تو یخچال برا نگهداری طولانی

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

واسه لیته:

بادمجان 4 تا قلمی

گل کلم 4 پیمانه

هویج 2 عدد بزرگ

فلفل دلمه 2 عدد

کرفس 2 شاخه

سیر 1 بته کوچک

کلم پیچ 2 پیمانه

سیبزمینی ترشی 250 گرم

 گلپر 1 ق مربا خوری

نمک دارچین فلفل سیاه

موادو خوب بشور بعد بزن دستگاه خورد کن تا خوب ریز بشن

مواد ریز شده را بریز تو یه ظرف وخوب با ادویه ها مخلوط کن

گل پر را پودر کن وبریز روی موادت خوب که همزدی سرکه بریز روش و توشیشه کن ودرب شیشه را ببند وبذار دوهفته بمونه تو محیط آشپزخونه بعد برا نگهداری طولانی مدت بذار یخچال

2728

واسه بندری:

گل کلم کدوسبز فلفل تند فلفل دلمه رنگی کلم پیچ وکرفس وهویج. وسیر بریز 

همه مواد را ریز خورد کن

گوجه را بزن میکسر تا خوب له بشه

همراه یه مقدار سرکه گوجه وپودر دارچین و نمک وآویشن ویکمی زردچوبه را بذار بجوشه تا یه سس نسبتا غلیظ به دست بیاری ( نه خیلی رقیق باشه نه خیلی غلیظ)

تویه تشت موادتو بریز وسس سرد شده را بریز روش وخوب مخلوط کن

مواد رو بریز تو یه دبه وسس هم خوب روش بده بذار تو بالکن یه هفته ایی بمونه بعد میتونی برا نگهداری طولانی مدت بذاریش تو یخچال


حالا اگه عجله داشتی میتونی گل کلم را دودقیقه با سرکه بجوشونی وهویج وکرفس را چهار دقیقه 


نسبت موادت هم 4 تا پیمانه گل کلم.3 تا پیمانه کلم پیچ نسبتا درشت ونواری خورد شده 2تا هویج 1 دونه کرفس وکدوسبز ( به جاش خیار هم میشه بریزی ولی کدوسبز بیشتر سالم میمونه) 1 دونه فلفل دلمه رنگی 1/2 پیمانهفلفل سبز تند یا نسبتا تند 1/4 پیمانه هم سیر( سیر را میشه خیلی کم هم بریزی)

ترشی لوبیا سبز

لوبیا سبز ترد وتازه 300 گرم

سیر 4 الی6 حبه

فلفل سبز 100 گرم

ترخون ومرزه وگشنیز وجعفری وشویت تازه 1 پیمانه سرپر متوسط خورد شده


فلفل سبزها رو سوراخ کن ودو الی سه بار تو آب نمک بجوشون و آبشو تند تند عوض کن تا تلخی گیری بشه 

سرو ته لوبیا سبز هارو بزن و اندازه 2 بند انگشت خورد کن

بعد تو آب نمک حدود 3 دقیقه بجوشون تا ترد بشن

تو یه شیشه یکمی لوبیا یکمی سبزی وسیر ریز شده وچند تا فلفل بریز وتا آخر این کارو ادامه بده و موادو خوب فشرده کن تا شیشه پرشه بعد روی موادت سرکه ونمک بریز ودرب شیشه را بذار. تا ترشی ظرف ده روز جا بیافته

ترشی موسیر

موسیر خشک400 گرم

سرکه سفید نمک

موسیرهارو بشویید بعد برای 24 ساعت تو آب خنک خیسشون کنید وظرف این 24 ساعت 4 الی 5 بار آبشو عوض کنید

بعد 24 ساعت تو آب نمک خیس کنید موسیرهارو ودرب ظرف را بذارید

بعد 24 ساعت که تو آب نمک موند اونهارا از صافی رد کنید وتو شیشه بریزید وروشون سرکه سفید بریزد وتو یخچال نگهداری کنید 1 ماه طول میکشه تا این ترشی جا بیافته

برا زیتون پرورده

زیتون بدون هسته 

گردوی ساییده شده

رب انار

گلپر آسیاب شده

دانه انار

نعناع خشک

پودر فلفل قرمز

روغن زیتون

و کمی سرکه

گردوی آسیاب شده را با نمک وگلپر وفلفل قرمز ورب انار و نعناع خشک مخلوط میکنیم بعد برای نرم تر شدن مخلوط فوق یکمی روغن زیتون وخیلی کم سرکه بهش اضافه میکنیم ( اگر رب انارتون سفت نباشه نیازی به سرکه نیست)

به مواد زیتون را اضافه میکنیم و 24 ساعت صبر میکنیم . اگر میخواهید سریع ترشی را مصرف کنید دانه های انار را بهش اضافه کنید وگرنه هربار. موقع سرو یکمی انار توش بپاشید این ترشی نهایتا 1 ماه تو یخچال میمونه پس بهتره کم کم. درستش کنید


ترشی لبو


لبو 2 الی 3 عدد بخار پز شده

شکر 

سرکه

لبوهارو رنده کنید

تویه شیشه یک لایه لبو و کمی شکر بپاشید الی آخر وقتی شیشه 2 بند انگشت مونده بود پر بشه روی مواد سرکه بریزید ودرب شیشه را بگذارید

نوش جون😋


2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730