2777
2789

خواهر شوهرم  لیفت سینه انجام داد اگه یادم باشه و رفت کلینیک آفرینش ظفر خیلی کار دکتراش خوبه و من برای پروتز سنیه می خوام برم پیششون خواهر شوهرم از کارشون خیلی راضیه و انصافا خیلی تغییر کرده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2802

من درمورد لیفت سینه با لیزر شنیدم که برش هایی ایجاد میکنن با لیزره اینجوری اسکاری که بعد از عمل روی سینه میمونه خیلی کمتره

شنیدم که دکتر ترحمی اینکارو انجام میده و طبق نمونه کارایی که از ایشون تو اینستاگرامشون دیدم نتیجه جراحی سینه روی اونایی که انجام دادن خیلی عالی بود و خیلی سینه هاشون قشنگ شده حالا اگه میخواید پیج اینستاشونو میذارم http://www.instagram.com/doctortarahomi

تو جراحی سینه دکتر مریم شفیعی از همه دکترا کارش بهتره. چند تا از دوستای خودم پیشش رفتن و خیلی راضین.

من خودمم پارسال پیششون لیپوماتیک انجام دادم و چون خیلی راضی ام امسال هم نوبت گرفتم برم لیفت سینه انجام بدم 

بنظر من که کارشون عالیه و خیلی دکتر با تجربه و ماهری هستن

من شماره تماسشون رو دارم میدم هرکی خواست میتونه زنگ بزنه و بره پیششون
02166933906
09105656376

خواهر شوهرم  لیفت سینه انجام داد اگه یادم باشه و رفت کلینیک آفرینش ظفر خیلی کار دکتراش خوبه و م ...

سلام عزیزم میشه بی زحمت ادرس این کلینیک را برام بفرستید🙏

خوبم ولی اگه حالمو بپرسی میزنم زیر گریه:)🖤🥀     ️