2777
2789
عنوان

عفونت مجاری ادرار کودکان

1541 بازدید | 21 پست

سلام ..دخترم ۹ ماهشه . هفته گذشته واکسن فلج اطفال (همین ک فراخوان دادن متولدین ۹۵ به بعد تزریق کنن) رو براش زدیم فردای اون روز تب و لرز شدید کرد ما به خیال اینکه تب واکسن هست هر ۴ ساعت بهش استامینوفن دادیم ولی تب بیشتر و بیشتر شد تا به یک متخصص کودکان مراجعه کردیم ک متاسفاته ایشون گفتن هیچ مشکلی نیست و قطره رو ادامه بدیم به استناد حرف ایشون ۲۴ ساعت دیگه هم صبر کردیم ولی حال بچه بد و بدتر شد تا نیمه شب به مرکر طبی کودکان مراجعه کردیم بعد از آزمایش خون و ادرار گفتن که سریع باید بستری بشه و عفونت مجاری ادرار شدیدی داره ک درمان نسبتا طولانی داره ..همه سختی ها یکطرف و رگ گرفتن از این طفل معصومها یکطرف بماند که چه عدابی میکشم یک هفته ست بستری هست و مشغول درمان ...اما مساله ای ک مهم هست اینه ک من تو اینجا خیلی دختر بچه میبینم ک متاسفانه گرفتار این بیماری هستن از دختر ۳۵ روزه تا ۱۲ ساله ...‌خواهش و توصیه م این هست ک ماهی یکبار آزمایش ادرار از بچه ها بگیریم ک زود متوحه بشیم و درمان انقدر سخت و طولانی نباشه..دوست دارم از تجربه مادران عزیز استفاده کنم و برای دختر منم دعا کنین لطفا ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم دو بار عفونت ادرار گرفت,من متوجه شدم از پوشک کردن باشه,دیگه تو ۱۶ماهگی از پوشک گرفتمش,عفونت شدید میگرفتا جوری که موقع جیش کردن خیلی گریه میکرد,دکترو گفتم میتونه از پوشک باشه گفت نه اما من بعنوان مادرش تشخیصم درست بود,شمام تا میتونید پوشکش نکنید