2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا کمک کنین😭😭😭

168 بازدید | 10 پست

کدوم دکتر تو بیمارستان چمران یا نجمیه با بقیه الله راحت سزارین اختیاری مینوسه؟ اگه یه دکتر جای دیگه بنویسه میتونم تو این بیمارستانا سزارین کنم؟ 

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

نیروهای مسلح هستین 

فکر نکنم اختیاری باشه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

محاله سزارین بشی تو این بیمارستانا. اصلا تلاش هم نکن کاری ندارن کی کجا چه نوع زایمانی تجویز کرده خودشون انجام نمیدن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محاله سزارین بشی تو این بیمارستانا. اصلا تلاش هم نکن

😭😭😭لگنم تنگه بچه هم چاقه بیمارستان خصوصی هم خیلی گرونه چه خاکی تو سرم کنم دارم سکته میکنم

😭😭😭لگنم تنگه بچه هم چاقه بیمارستان خصوصی هم خیلی گرونه چه خاکی تو سرم کنم دارم سکته میکنم

اگه مشکل داشته باشی که خودشون سز میکنن مگه دکترت اونجا نیست

منظور من کسی بود که بدون مشکله و سزارین انتخابی میخواد اون رو انجام نمیدن.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

جنین چقدره وزنش؟ بریچ نیست؟

الان از دوستم پرسیدم گفت تو نجمیه دکتر پیدا کن برو مطبش باهاش حرف بزن . بقیه الله رو اصلا اصلا سمتش نرو مادر بمیره هم سز نمیکنن

جنین چقدره وزنش؟ بریچ نیست؟ الان از دوستم پرسیدم گفت تو نجمیه دکتر پیدا کن برو مطبش باهاش حرف بزن . ...

عجب گرفتاری شدیم..شاید یکی بدنش نکشه طبیعی کنه

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

برو مصطفی خمینی هزینه سز کلا 1700 میشه 

بعضی دکتراشم تو سایت دیدم ک میگن سز اختیاری قبول میکنن .

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
جنین چقدره وزنش؟ بریچ نیست؟ الان از دوستم پرسیدم گفت تو نجمیه دکتر پیدا کن برو مطبش باهاش حرف بزن . ...

قربونت عزیزم مرسی. نمیدونی کدوم دکتر؟

وزنش فعلا سه ونیمه و خیلی سریع داره میره بالا الان سیو هشت هفته و سه روزم تازه چند روز است اصلا برنح نخوردم که نره بالا ولی رفت. بریچ نیست. دکتر میگه هم لگنت تنگه و هم رحمت خیلیییی بالاست جوری که تو معاینه دستشون نمیرسید. خودشون تعجب کرده بودن و گفتن بعیده به این زودی زایمان کنی ولی باید تا اخر چهل و یک هفته بمونی بعد بهت امپول فشار بزنیم باز اگه نشد ببریمت سزارین 😭ینی هم درد طبیعی رو بکشم هم عمل شم. از اول از طبیعی میترسیدم الان دیگه واقعا دارم سکته میکنم

واقعا؟ نمیدونی کدوم دکتر؟

سیمین آقا بیگی رو شنیدم که میگن راحت سز میکنه

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤