2777
2789
عنوان

نمیدونم بزنم یا نزنم میترسم !؟😢😩

430 بازدید | 24 پست

عزیزان بوتاکسو میگم  دوتا خط نه چندان واضح  روی پیشونیمه و همچنین خطوط دور چشمم که متوسطه تعدادشون ولی  موقع خنده یا گریه خیلی زیاده تعدادشون میخوام بوتاکس کنم 

این کاربری متعلق به دونفر است .

پیش دکتر خوب برو، بعضی ها هستن پیشونی رو خوب نمیزنن، بینی چین می افته چون فشار پیشونی میاد رو بینی

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیش دکتر خوب برو، بعضی ها هستن پیشونی رو خوب نمیزنن، بینی چین می افته چون فشار پیشونی میاد رو بینی

وای یاللعجب دیگه هیچی چه شود😲

این کاربری متعلق به دونفر است .

فک کردم بی بی چک رو میگی

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜