1265
1267
عنوان

مافین سیب و هویج درسا(عکس و دستور)

145 بازدید | 5 پست

سلام دوستان.

این مافین رو توی هرنوع قالبی میشه درست کرد.‌دستورش رو الان میتایپم‌؛من دراوردی از خودمه و بشدت پوک و سبک و خوش طعمه.تضمینی عاااالی درمیاد✌.من نصفشو توقالب مافین ریختم نصف بیشترشو توقالب لوف.شما توهرنوع قالبی بریزید موردی نیست.‌




 برای ۱۲تا مافین+یه قالب بزرگ لوف یا گرد و...


۳تا تخم‌مرغ رو با کمی وانیل و ۱/۵پ شکر میزنیم.



دو سوم پ روغن مایع اضافه کرده و بادوره تند همزن میزنیم مثل مرحله قبل.

بعد ۱لیوان ماست و میزنیم.

۱سیب زرد درشت بی هسته و ۱هویج درشت روتوغذاساز رنده و اضافه میکنیم و میزنیم.




ترکیب۳پ ارد +۲ق غ خ سرخالی ب پودر+۲ق غ خ پودر دارچین رو سه بار الک کرده و توسه مرحله اضاف و با دوره کند زیره۳۰ثانیه میزنیم.در حد مخلوط شدن.که پفش نخوابه.


قالب مافین و لوف رو چرب میکنیم.یا کاغذ روغنی  و کپسول میندازیم.دوسوم کل قالب هارو پر کرده و میزنیم زمین چند مرتبه تاسطحش حباب بیاد.‌پ نارگیل یا گردو به دلخواه ریخته و میزاریم فر ۱۸۰.

مافین ها ۲۰مین. لوف ۳۵ الی ۴۰مین بسته به نوع فر تون امادست.‌با سیخ چوبی یا کارد تست کنید اول.


نوش جووون. میتونید پ دارچین با الک روی مافین ها بپاشید






لیست بهترین پزشکان متخصص و فوق تخصص


متخصص زنان و زایمان

متخصص قلب و عروق

متخصص مغز و اعصاب

متخصص گوش و حلق و بینی

متخصص پوست

متخصص ارتوپدی

متخصص کلیه و مجاری اداری

متخصص گوارش

و ...

لیست کامل در نوبت دات آی آر

1279
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1283
1268
1255
1275
1212
1238
1180
1253
پربازدیدترین تاپیک های امروز
224
1271
29