848
44
روش پخت مرغ مجلسی رو میخوام..............................و یا هر نکته برای طبخ مرغ واسه 25 نفر ......................اونم از نوع رودربایستی دار................................راهنمایی کنید لطفا
خدایا.شکرت...منم مامان شدم.
من مرغ رو با نمک و زعفران و فلفل خوب ماساژ میدم بعد تکه های مرغ رو حسابی سرخ میکنم،بعد با پیاز داغ و رب یه سس نسبتا غلیظ درست میکنم و میریزم روی مرغ ها و با اب کم اجازه میدم یکی دو ساعتی بخار پز بشه
توی یه ظرف روغن بریز (تقریبا حساب!!!) مرغ ها رو که با نمک طعم دار کردی بزار حسابی سرخ بشه. بعد روش زعفرون بریز و فلفل دلمه ای و پیاز و کمی زردچوبه و فلفل تفت داد هشده بزار با اب بپزه نیم پز که شد با رب و زعفرون سس درست کن بریز روش و درش رو ببند


خیلی ها از برگ بو و کمی پوست پرتقال هم استفاده میکنن تو مرغشون من دوست دارم
مرغ رو خرد کن بعد بریز تو ظرف پیرکس روی مرغ نمک فلفل زردچوبه و ربگوجه و سبزی خرد شدو کمی روغن بریز و بزار تو فر به مدت تقریبا یک ساعت بسنگی به درجه فرت داره بعد از آماده شدن با همون ظرف سرو میشه


771
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

820
811
745
816
843
726
830
803
24
263
224
797
844
841
847
823
763
83
داغ ترین های تاپیک های امروز