سلام عزیزای من ✋
شیرینی کاسترد
روغن : 150 گرم
( من نصف از جامد اب کرده و نصف از روغن صاف استفاده کردم )
پودر قند : نصف لیوان
پودر کاسترد : نصف لیوان
ارد : 2 لیوان
ابتدا روغن ها و پودر قند و ده دقیقه خوب بزنید بعد وانیل و اضافه کنید
.
.
بعد ارد هارو روش الک کنید .و با پالت به خورد خمیر بدید . ممکنه همه ارد نیاز نباشه . خمیر کاملا نرم باشه به دست نچسبه .
.
بزارید یخچال برای نیم ساعت
بین دو تا نایلون فریزر خمیر و باز کنید قالب بزنید تو سینی بچینید دوباره بزارید نیم ساعت تو یخچال بمونه بعد تو فر طبقه وسط با دمای 160 درجه بزارید تا بپزه ولی زیرش تغییر رنگ نده حدودا ده الی یک ربع . بعد با هر چی دوست دارین تزیین کنید .خیلی خوشمزه میشه
.
.
قرابیه خیس شکلاتی :
روغن : 125 گرم
( مخلوط جامد اب کرده و خنک شده و روغن صاف )
تخم مرغ یک عدد
وانیل کمی
پودر قند دو قاشق غذا خوری سر خالی
پودر کاکاعو 3 قاشق غذا خوری سر خالی
ارد 2 و نیم لیوان
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
روغن ها و پودر قند و ده دقیقه بزنید . بعد وانیل و تخم مرغ و اضافه و پنج دقیقه بزنید
حالا پودر کاکاعو و ارد و بکینگ پودر و الک کرده کم کم اضافه کنید شاید همه ارد نیاز نباشه خمیر خیلی نرم و لطیفه و به دست نمیچسبه
.
.
.
استراحت نمیخواد این خمیر . گلوله های کوچیکی برمیداریم تو دست گرد میکنیم با هر وسیله که دارین چند تا به علاوه میزنید روی شیرینی طبقه وسط با دمای 160 به مدت ده دقیقه بپزید . بعد از سرد شدن در شربت ولرم بزنید. 30 ثانیه نگه دارید سریع دربیارید با شکلات تزیین کنید
مواد شربت هم نصف لیوان کمتر شکر نصف لیوان اب روی حرارت دو دقیقه بجوشه .
نوش.جون
.
.