گوشتو بذار تو اب وقتی جوش اومد کف هاشو بگیر برزی دور بعد یکی دو تا(بسته به اندازه گوشتت) پیاز و سیر و چند تا چوب دارچین بریز توش بذار حسابی ریز ریز بجوشه
وقتی که گوشتها پخت پیاز ها و سیر ها رو در میاری با هم حسابی میکسشون میکنی (میتونی از گوشکوب برقی استفاده کنی چون باید میکس و یه دست بشه)
بعد یه کره برمیداری و مخلوط سیر و پیازو باهاش سرخ میکنی اگه میخوای گوشتتو با رب درست کنی رب هم توش سرخ میکنی و یه کم زعفرون دم کرده هم توش میرزی بعد کل مخلوطو میرزی توی گوشتت و میذاری چند تا قل بزنه
خیلی خوشمزه میشه