اگه پروتزت سیلکونی باشه و تو بافت سینه ات جا بذارن نه عوارض داره نه واسه شیردهیت مشکل پیش میاد البته برو دکتری که کارش خوبه من خودم پیش دکتر پرنیا فوق تخصص جراحی پلاستیک رفتم
به نظر من اگر دکترت خوب باشه عوارضیم نداری بعد از عملت. من خودم واسم مهم بود دکترم فوق تخصص داشته باشه واسه همین کامران بابایی رو انتخاب کردم. خداروشکر از انتخابم راضیم بعد از خودمم خواهر زن برادرم و دوستش رفتن پیشش برای لیفت و پروتز. اونام راضی بودن من یه شماره ازش هنوز دارم برات میذارم ۰۹۱۰۱۱۳۵۷۵۹
از اونجایی که منم بخاطر سینه های کوچیکم خیلی عذاب کشیدم بعد کلی تحقیق با دکتر میر حسینی آشنا شدم برای هفته دیگه وقت پروتز گرفتم ازشون. خدایی کاراشون خیلی خوب و تمیز بود دکتر فوق العاده با تجربه و خوبی هم هستن مهم اینه بهش اعتماد کردم .. من انقدر از دکتر سوال پرسیدم اذیتش کردم .. واسه شیردهی مشکل پیش نمیاد عزیزم پروتز یا زیر عضله سینه میذارن یا روی عضله سینه به شیردهی هم ربطی نداره .. دوره نقاهتش هم خیلی طولانی نیست نگران نباش
مامی جان فقط قبل از اینکه بری اول در مورد جراح خوب تحقیق کم من خودم برای انجام پروتز سینه کلی پرس و جو کردم بعد رفتم چون دوستم رفته بود و یکم بد فرم شده بود اصلا دوست نداشتم اینجوری بشه بعد کلی این و اون ور زدن رفتم پیش دکتر سینا غیاثی و جراحی انجام دادم و خداروشکر الان راضیم چون خیلی خوش فرم شده و طبیعی حالتش
چقدر خوبه اینجا که از تجربیات جراحی پروتز سینه می گید برای امثال من که می خواستم اطلاعات داشته باشم و کسی نبود کمکم کنه خیلی خوبه خدا رو شکر که دکتر خوبی انتخاب کردم و از نتیجه جراحی ام راضیم
عزیزم جراحی پروتز سینه اگه توسط جراح ماهر انجام بشه هیچ مشکلی برات ایجاد نمی کنه. من سه سال قبل پروتز سینه پیش دکتر علیرضا ملک زادگان انجام دادم و خیلی از نتیجه عمل راضیم
تروخدا هر جایی نرو. به هر دکتری اعتماد نکن و به هزینه فقط فکر نکن. کار دکترارو ببین. من شنیدم کار دکتر مهدی آریانا خیلی خوبه. دو تا از دوستام پیش ایشون رفتن برای عمل مطب شون سمت سعادت اباده
عزیزم درد که داره ولی دکتر بهت مسکن میده و بعد از چند روزم دردش تموم میشه. مشکلی توی روابطت پیش نمیاد نترس البته دکتر هم مهمه که خواهرم پیش دکتر احمدرضا دیانی عمل کرده و خیلی راضیه https://www.instagram.com/drahmadrezadayani/
من دکتر رقیه جلیلی رو میشناسم دختر خالم پیشش پروتز سینه انجام داده و خیلی خوب شده و بهش میاد. منم بعد از شیردهی ام لیفت انجام دادم پیشش خیلی دکتر خوبیه، خیییلییییی این هم آدرس و شماره تلفن: خیابان قائم مقام، روبروی بیمارستان تهران کلینیک، پلاک ۱۴۷، ساختمان پارسیان، طبقه پنجم13 79 737 0939 و 88032254-021
من که پیش دکتر نداف عمل کردمو و خیلی راضی هستم سینه هام خیلی کوچیک بود به نسبت بقیه بدنم . خیلی اذیت می شدم وقتی لباس باز و مجلسی می پوشیدم ولی الان راحت شدم و خوشحال و لباس های باز راحت می پوشم http://drnadafkermani.com/پروتز-سینه/