parisajon12 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 12937 عنوان غریبی کردن بچه 130 بازدید | 9 پست سلام پسرم شش ماهشه هرجا میرم یا هر کی میاد خونمون غریبی میکنه میبرمش جاهای شلوغ انقدر گریه میکنه تا برمیگردم خونه میشه بگین چیکار کنم؟؟نگران عیدم هرجا بخوام برم بخواد اینطوری گریه کنه که نمیشه کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم... 1397/11/10 | 19:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توت۰فرنگی عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 3099 دختر منم همینجور بود! تو این وابستگی شدید دارن و ترس از جدایی مادراین رفتار کاملا طبیعیه 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
parisajon12 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 12937 دختر منم همینجور بود! تو این وابستگی شدید دارن و ترس از جدایی مادر این رفتار کاملا طبیعیه خب چیکار کردی؟؟ کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
parisajon12 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 12937 دختر داييم اينطوري بود خدا رو شكر بزرگتر شد خوب شد یعنی باید صبر کنم بزرگ ترشه کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
mahkhanom عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 653 یعنی باید صبر کنم بزرگ ترشه آره ديگه كار ديگه اي ازت برنمياد،بنظرم بهتره كه در شرايطي كه دوست نداره هم قرارش ندي تا آرامشه بيشتري داشته باشه و استرسي نشع
توت۰فرنگی عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 3099 خب چیکار کردی؟؟ هیچی! بزرگتر که بشن درست میشه 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
parisajon12 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 12937 آره ديگه كار ديگه اي ازت برنمياد،بنظرم بهتره كه در شرايطي كه دوست نداره هم قرارش ندي تا آرامشه بيشتر ... خب چیکار کنم مثلا خواهرم اینا امروز اومدن خونمون دوساعت گریه کرد نمیتونم بهشون بگم برین خونتون کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
mahkhanom عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 653 خب چیکار کنم مثلا خواهرم اینا امروز اومدن خونمون دوساعت گریه کرد نمیتونم بهشون بگم برین خونتون نه منظورم اينه كه بخاطر اينكه بديگران عادت كنه بزاري تو بغلشون يا بزاري جايي خودت بري جايي