2733
2734

شیرینی نخودچی 


روغن صاف قنادی 50 : 200 گرم 

روغن جامد :50 گرم 

( روغن جامد روی بخار کتری ذوب کنید بزارید یخچال تا دوباره ببنده )

پودر قند : 200 گرم

پودر هل : یک قاشق مربا خوری 

ارد نخودچی : 300 گرم 

ارد سفید 200 گرم 

.

اول پودر قند و الک کنید توی ظرف تون 

روغن ها رو بهش اضافه و یک ربع بزنید تا مثل خامه فرم گرفته بشه 


اگه میخواهید زرد باشن رنگ زعفرون بریزید نه زعفرون دم کرده وگرنه سفت میشه . 

حالا رنگ زعفرون و هل  و ارد سفید و روش الک کنید 

بعد هم ارد نخود چی و الک کنید ولی کم کم بریزید ممکنه همه ارد لازم نباشه .دقت کنید گرنه خمیر خشک میشه

خمیرتون باید کاملا نرم باشه و به دست نچسبه 

ورز ندید 

بزارید تو پلاستیک12  ساعت بمونه تو محیط اشپز خونه یا دو بار از چرخ گوشت رد کنید . 

خمیر اماده ست.  حالا به هر شکلی که میخوایید قالب بزنید 

کاتر هارو توی ارد بزارید و قبل از هر بار قالب زدن بزنید تو ارد . 

سطح و ارد پاشی کرده خمیر و پهن کنید روش پلاستیک بزارید و با وردنه خمیر و پهن کنید اینجوری سطح شیرینی تون صاف تر درمیاد 

بزارید تو سینی گالوانیزه یا المینیومی که کاغذ روغنی انداختید .سینی خود فر به درد نمیخوره شیرینی میسوزه زیرش یا تیره میشه وسط شیرینی هارو با خلال رنگ زعفرون یا خلال بادوم بزارین.طبقه وسط با حرارت 160 به مدت ده دقیقه الی یک ربع 


.

.

.

.

.

شیرینی برنجی 

ارد برنج نیم کیلو 

روغن صاف قنادی 200 گرم 

روغن جامد 50 گرم 

( روغن و روی بخار کتری ذوب کنید بزارید یخچال دوباره ببنده ) 

پودر قند 200 گرم 

تخم مرغ کامل 1 عدد 

زرده 1 عدد 

مخلوط گلاب و اب در مجموع یک سوم لیوان 


روغن ها و پودر قند و یک ربع بزنید . تخم مرغ و زرده و اضافه و خوب بزنید بعد اب و گلاب و بریزید

حالا ارد برنج و الک و کم کم بهش اضافه کنید ممکنه همه ارد لازم نباشه وگرنه خشک و سفت میشه خمیر باید نرم باشه و یکم به دست بچسبه چون در اثر استراحت و پخت برنج شیرینی خشک میشه

زیاد ورز ندید 

من خمیر به سه قسمت کردم به یکی هل . یکی زعفرون دم کرده . یکی پودر کاکاعو که با. یکم روغن جامد در حد یک قاشق مخلوط کردم به خمیر ها اضافه و توی پلاستیک توی محیط اشپزخونه 24 ساعت استراحت بدین . 

خمیر بعد از استراحت هم هنوز نرمه . 

قالب بزنید با حرارت 160 طبقه وسط به مدت ده دقیقه . 

نوش جون

نکته در تهیه تمام شیرینی ها اگه از کره استفاده میکنید اول دوغ کره را بگیرید روی حرارت بعد استفاده کنید اما بهتره از مارگارین به جاش استفاده کنید موندگاری بالاتری داره لازم هم نیست دوغ شو بگیرین 

ارد هارو کم کم بریزید خمیر ها باید نرم باشن

در تهیه تمام شیرینی ها اگه دیدید خمیرتون قبل از کاتر زدن خشکه روغن جامد و که صاف کردین کم کم بهش اضافه کنید تا.مشکل بر طرف بشه 


دوستتون دارم 😘😘😘



Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731

عاااالیه دستت طلا

فقط ی سوال من ی بار شیرینی برنجی درست کردم مزه اش خیلی خوب بود ولی انگار دونه های آرد میومد زیر دندونت چند بارم الک کردما ولی نشد بنظرت اشکالش کجا بوده؟

2738
عاااالیه دستت طلا فقط ی سوال من ی بار شیرینی برنجی درست کردم مزه اش خیلی خوب بود ولی انگار دونه های ...

ارد برنجت دونه درشت بوده . باید صد گرم از اردت برنجت کم کنی ارد سفید بهش اضافه کنی 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز