پروتئين حيوانی بهويژه شير و ساير محصولات لبنی باعث پوکی استخوان میگردند. آمار شکستگی استخوان در کشورهایی که مصرف شير و لبنيات بالاتری دارند، به مراتب بيشتر است. بنا به باور غلطی که به ما داده شده، شير برای استخوانهای ما خيلی خوب است، بنابراين افرادی که شير مصرف میکنند بايد استخوانهای سالمتر و قویتری داشته باشند، درصورتی که واقعيت اين نيست. بررسیها نشان دادند
که زنان آمریکایی در سنين پس از ۵۰ سالگی، در بين بالاترين رکوردهای شکستگی مفصل لگن در دنيا هستن. ميزان شکستگی استخوان در اروپا، استراليا و نيوزلند که مصرف شير در آنها بالاتر از آمریکاست، بيشتر است.
بقیه اش رو تو این سایت بخونین
http://vegans.ir/مضرات-پنهان-لبنیات/