2777
2789

چندمه سیکلتونه؟

من 21 سیکلم

سعیموووو میکنم تا 30 ام سیکل بی بی نزنم

دعا کنید مامان شده باشم این ماه

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

فعلان از امشب كلوميفن خوردم ببينم چي ميشه 🙈🙈😁😁😁

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من 18 سیکلمه سیکلام نامرتبه ولی تا 45 روز باید بصبرم  الهی دامن همه منتظرا سبز بشه

ان شاء الله

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
فعلان از امشب كلوميفن خوردم ببينم چي ميشه 🙈🙈😁😁😁

ایشالا مامان میشی 😍😍😍

والا منم یجور دیگه درگیرم 😆 پریودم زیاد منظم نیس ، نمیدونم تخمک گذاریم کیه 😆 یه هفتس ترشح تخم مرغی دارم😆گلاب ب روت😆

الان من موندم تو این یه هفته هر روز دارم تخمک ازاد میکنم😆😆😆😆😆😆😆

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
روز ۲۵ هسم ولی نمیزارم علائم ندارم

خوشبحالت 5 روز جلوتر از منی😍😍😍

خیلی سخت میگذرهههه این روزااا

حالا اگه مسخرم نکنين سيکل يعنى چى

دوره فک کنم😆 ینی چندمین روزه پریودیتونه مثلا

منم از بچه ها یاد گرفتم میگم😆

خوشبحالت 5 روز جلوتر از منی😍😍😍 خیلی سخت میگذرهههه این روزااا

اره والا من فک نمیکردم سخت باش 

خدا خودش بی دردسر بده انتظار سخته حالا اولین ماه اقدامم بود

ای خدا تورو قسم میدم ب بی بی دوعالم همه منتظرارو مامان کن بی دغدغه

سیکل به معنی چرخه . چرخه قاعدگی یا همون فاصله پریودی ها از هم 

خوب متلأمن هميشه اول ماه پريودميشم تقرىبأ4م يا5م بايدچى بگم؟

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
اره والا من فک نمیکردم سخت باش  خدا خودش بی دردسر بده انتظار سخته حالا اولین ماه اقدامم بود ا ...

ان شاء الله دامن همه منتظرا سبز شه ما هم همراه اونا

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
اره والا من فک نمیکردم سخت باش  خدا خودش بی دردسر بده انتظار سخته حالا اولین ماه اقدامم بود ا ...

وای حالا ماه اول اقدامته اینجوری بی صبری میکنی😆

من دوتا سقط داشتم😢😢😢 الانم ک 1 ساله اقدامم واسه سومی

البته اون وسط وسطا بعضی ماه ها اقدام نداشتیم ب دستور دکتر و اینا