2777
2789
عنوان

اقدامی های گل😊 چند روز دیگه بی بی میزنید؟!😙

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 45 پست
توکلت بخداانشاالله که خدا یه خوشگلشوداده بهت من سه روز به موعدمه منفی برامنم دعاکن

چشم عزیزم اگه قابل باشم حتما.انشاالله زود زود خدا مراد دلتون رو بده

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان منم نزدیک یک سال منتظرم این ماه قرص لوتروزل خوردم و روز 14 امپول hcg زدم الانم 26 دورمه ...

انشاءالله باردار هستید علایم پریودی با علایم بارداری گاها یکی هست.توکل به خدا

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 

دیروز موعودم بود نشدم 

فردا هم نشم شنبه بی بی میزنم مثبت باشه میرم آرمیدن ایشالا 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

استارتر اگه داروهای حاوی اچ سی جی استفاده نکرده باشی بارداری عزیزم

من ماه ماه پیش ک آمپول زدم تا روز 14مثبت کاذب نشون داد و29م پریود شوم

بچه ها چطو باید درخاست دوستی بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام خوبین ؟ چه ساکت این تاپیک کسی باردار نشد خوشحالمون کنه؟

سلااام فاطمیا جونم خوبی شمااا

عزیزم من کمتر از یه هفته دیگه وقت پریمه و مشخص میشه باردارم یا نه😉 میام خبرت میکنم

ولی  عضلات زیر شکمم هی میگیره ول میکنه

نمیدونم خبریه آیا😀سینمم سفت و سنگین شده

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
سلام mijo جان ممنون شما خوبی؟ انشالله که بارداری حتمن عزیزم بیا خبرشو بده     منم 30 ام ...

ایشالا بارداری عزیزم😍😍

من ک انقد ترسیدم از بی بی چک ، فعلا قصد ندارم تست کنم😆 چهار روط دیگه ک 30 امه دورمه بزنم ببینم دوخط میشه ایشالا

ایشالا شمام بارداری گلم

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤