2777
2789
عنوان

اقدامی های گل😊 چند روز دیگه بی بی میزنید؟!😙

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 45 پست
خوب متلأمن هميشه اول ماه پريودميشم تقرىبأ4م يا5م بايدچى بگم؟

ببین مثلا تو 4 ماه پریود میشی اون روز اولین روز سیکلته . بعد فاصله شروع این پریودت با پریود بعدیتم میشه طول سیکلت مثل هر 30 روز یا هر 28 روز . 

و خدایی که به شدت کافیست ... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای حالا ماه اول اقدامته اینجوری بی صبری میکنی😆 من دوتا سقط داشتم😢😢😢 الانم ک 1 ساله اقدامم و ...

ای جان عزیزم ازخدا میخوام به حق علی اصغر یع بچه بهت بده

اسمشم هر چی دوس داشتی بزار ولی تو گوشش بگو علی اصغر😢بعد سقط شیش ماه فاصله بده سیاه دانه و عسل بخور

من تا حالا سه بار باردار شدم .اولی خدا بهم پسرم رو داد و بعدش تا الان ۳ سال و ۸ ماه هست تو اقدام هستم و دو بار باردار شدم تو این فاصله یکیش بارداری پوچ بود تا هفته ۹ سقط شد و دومی بتام بالا رفت و اومد پایین.ولی این ماه به جز یک سری علایم حالت تهوع هم بهش اضافه شده.مگه ممکنه کسی توی این موقع حالت تهوع داشته باشه؟؟

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 

من ۲۹ سیکلم .یکسال و خرده ای منتظرم . ۸ روز دیگه اگه پری نشم باید برم‌ازمایش

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

سلام استارتر جان و همه خانومای گل  من پنج ماهه اقدامم و شش روز دیگه موعدمه بی بی هم نمیزنم تا موقعی که چندروز از موعدم بگزره،،، علائم خاصی ندارم فقط چندروز پیش حالت تهوع شدید به همرا استفراق داشتم.. چندروزیه هم همش هوس باقلوا میکنم به طرز خیلیییی عجیییب😄 تا نخورم اروم نمیگیرم... 😌😋 الانم هووس کردم اااااخ

😍همین ماه به امید خدا باردار میشم مطمئنم😍

بچه ها من بی بی چک زدم بعد پنج دقیقه خط دوم محو افتاد...الهی کاذب نباشه و الهی بارداری سالم باشه...اصلا نمی دونم واقعی هست که خوشحال باشم چون ۵ الی ۶ روز دیگه به پری مونده چون دو تا سقط داشتم منقلب هستم

ولی حالت تهوع از پریشب مدام دارم(گرچه قبلش یکم داشتم )

تهوع رو برای بارداری پسرم اصلا نداشتم و دو تا سقطم هم اصلا نداشتم!!! عجیب! نکنه تلقین! ؟

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 
بچه ها من بی بی چک زدم بعد پنج دقیقه خط دوم محو افتاد...الهی کاذب نباشه و الهی بارداری سالم باشه...ا ...

توکلت بخداانشاالله که خدا یه خوشگلشوداده بهت من سه روز به موعدمه منفی برامنم دعاکن

سلام دوستان منم نزدیک یک سال منتظرم این ماه قرص لوتروزل خوردم و روز 14 امپول hcg زدم الانم 26 دورمه خیلی امید داشتم باردار شم این ماه ولی انگار پری میخاد بیاد یکم سینه راستم داره درد میگیره و ترشحاتم مثل پریودیه و یکمم دل درد پری دارم منتظرم ببینم پری میاد یا نه دعا کنید نیاد. دعا میکنم این ماه همگی خوشحال بشید .