2777
2789

بنظرتون کسی ک معتاده اونم به شیشه وانواع مواد میتونه ترک کنه؟کسی توخانوادش داشته ک ترک کرده باشه بعدش کمپ بره بهتره یا دکترا چون بعضیا دکترمخصوص ترک موادمیرن میگن خوب میشن خواهشا اگه کسی تجربه داره کمک کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ترک میشه کرد کمپ بهتره البته کمپ معتبر ک دکتر روانشناسم داره ن کمپای اجباری و بهزیستی 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دلم نمیخاد ناامیدت کنم ولی.... نه یه معتاد نمیتونه ترک کنه حالا اعتیادش هر چی میخاد باشه ممکنه حتی ۵ سال ۱۰ سال ترک کنه اما دوباره برمیگرده تو اون مدت به اصطلاح ترکشم یه چیزیا جایگزین میکنه حالا یا مشروب یا هرکار ناپسند دیگه ای 

سلام ببنید الان گاها کراک رو به اسم شیشه میفروشند اول اینو بدونید کراک با سنجاق و فندک اتمی کشیده ...

خودش ک چیزی نمیگه فقط زیرنظرش گرفتنش ولی پیش موادفروشیا میره اولش گفت هرویین استفاده میکنم یه ماه رفت کمپ دوباره گفت خوبم بعد گفت گل استفاده میکنم جدیدا گفتن پیش یه موادفروشی رفته شیشه گرفته اصلا متوجه نمیشیم ک چی میکشه توروخدا اگه میتونین کمک کنید ممنون میشم

خودش سنش کمه خیلی بدبخته بااراده خودش نمیره فقط خانواده به زور ببرنش

پس احتمال ترکش کمه اگه کمپ ببرنش دوباره بعدش میره سراغش نمیخام ناراحتت کنم یا چیزی ولی خب این ی چیز ثابت شده س روانشناسا هم گفتن فقط ۳۰ درصد از اونایی ک معتاد میشن برمیگردن وگرنه ۷۰ درصد دوبارع میرن سمتش سعی کنین دکتر مشاور ببرینش این روش خیلییی بهتره تا کمپ 

دنیا بی ارزش تر از اونیه که بخوای بهش دل ببندی...
پس احتمال ترکش کمه اگه کمپ ببرنش دوباره بعدش میره سراغش نمیخام ناراحتت کنم یا چیزی ولی خب این ی چیز ...

خدا سرهیشکی نیاد هرکاری میکنن تومغزش نمیره انگاراحمق شده دکترهم بردنش ولی فایده نداره یه جلسه رفت