2777
2789

عزیزان دلم، سوم بهمن اولین سالگرد عقدمونه

بنظرتون چیکار کنم؟بعد میخوام کلیپ عکسامونم درست کنم یه اهنگ خوبم پیشنهاد بدین،ایده هدیه و سوپرایز بدین

خودتون چیکار کردین تاحالا برا سالگرداتون؟

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱

چ رمانتیک😍

والا من پول نداشتنی خودمو میزنم ب اون راه ک مثلا یادم نبوده😂😂😂😂

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باكس گل براش گرفتم فرستادم دفترش گفت اينقدر خوشحال شدم مي خواستم آقاي پيك رو بغل كنم😁😁

تازه كارتم هم تاريخ انقضاش تموم شده بود با كارت خودش پول كشيدم😎😎😎

مي دونم خيلي خوب سوپرايزش كردم😁😁😁

مبارک باشه من اولین سالگردمون کلی گل پرپرکردم به اضافه کاغذهای رنگی کوچیک با نوشته های عاشقانه گذاشتم توپلاستیک زیر درب کابینت بالا که اتوبوسی بازمیشه بعدوقتی همسرم اومد بهش گفتم ببخش فلان وسیله رواز بالا احتیاج دارم برام میاری،گوشیم دستم بود همزمان فیلم میگرفتم یهو بازش که کرد یه عالمه گل وکاغذریخت روسرش کلی ذوق کردوسوپرایز شد.

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.
عه چه تفاهمی ، تبریک

ممنونم منم به شما تبریک میگم

من واسه خودمون میخوام اینجوری تزیین کنم

با شمعو گل قلب درست کنم کیکم مثه همین عکسه منتها شکلاتی درست میکنم چندتا بادکنکم از سقف اویز میکنم بهش روبان میزنم به روبانام چند از عکسامونو سایز کوچیک چاپ میکنم میچسبونم بهش

کادو هم فردا میرم یه چیز کوچیک میخرم شوهرمم شالو کلاه میده

یه کلیپم با عکسامون درست میکنم

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
ممنونم منم به شما تبریک میگم من واسه خودمون میخوام اینجوری تزیین کنم ...

اووو چه کیک بزرگی

و خیلی قشنگ میشه افرین کاش منم بتونم سوپرایزش کنم

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱
اووو چه کیک بزرگی و خیلی قشنگ میشه افرین کاش منم بتونم سوپرایزش کنم

اخه مامانم اینام هستن کیک دوس دارن امیدوارم همه چی خوب بشه امروز کادوشو خریدم😍کیکمم الان پخته داره خنک میشه فردا تزیینش میکنم نمیدونم چرا استرس دارم😂😂

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️