2777
2789
عنوان

لوبیا پلوی خوشمزه

162 بازدید | 11 پست

دوستان کسی دستور پخت لوبیای خوشمزززززه رو بمن میگه همسرم هوس کرده و من کلااااا یک بار درست کردم بیشتر خونه مامانا خوردیم،امروز میخوام براش درست کنم ولی میخوام حسابی خوب بشه ممنون میشم تحربیاتتون رو بهم بگید

با گوشت تکه ای درست کن خوشمزه تر از چرخی میشه 

دارچین و زعفرون و فلفل سیاه تازه ساییده شده بزن 

زیاد پراز رب گوجه نکن و برنجش ایرانی باشه یکم هم کره بزن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیازو طوری سرخ کن که خشک نباسه وعسلی بشه بعدگوشت واضافه کن گوشن که تفت داده شد دارچین و با رب و زردچوبه اضافه کن لوبیا رو هم تو ظرف جدا تفت بده بذار ۲۰مین پخته  چون سفته بهد به تزکیبت اضافه کن و در اخر بذار۵ مینم با گوشت با۱ لیوان اب جوش بخوره تا ابش تموم شه وبه قول خودمون عسلی بشه وبعد دم کن با برنج حین دم کردن دو تا چوب دارچینم بین برنجا بذار راستی فلفل تلزه ساییده وزعفران هم خوش طعمش می کنه

برنجتو با نمک خیس کن

پیاز خرد کن ریز تفت بده یکم گوشت چرخی یا مرغ نگینی بریز تفت بده فلفل نمک و زیره سیاه آسیاب بزن بهش

و پودر دارچین لوبیا سبز اگه تازه گذاشتی فریزر در بیار بریز تو آب ی 10مین بپره با نمک بعد آبکش کن سرخش کن به گوشت اضافه کنرب بریز سرخ کن یکم آب بریز بذار جوش بیاد کم بریزا بعد برنج آبکش کن 

لابه لا برنج و مواد بریز رو برنجتم زعفران آب شده بریز دم کن 

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

برنجو اب کش‌کن‌بزار کنار

یه پیازو بگیر‌ریز خورد کن تفت بده تو‌روغن تا سبک بشه بعد بهش چرخ کرده اضافه کن(اگه خواستی میتونی گوشت تیکه ای یا مرغ‌ریش ریش بریزی‌به جاش ولی حتما قبلا بپزشون)بعد لوبیا سبز بریز‌همینطوری تفت بده دوس داشتی یکم‌گوجه خورد شده هم بریز...رنگشو نگاه کن تا جایی ک قرمز یا نارنجی پررنگ بشه رب بریز

من زغفرونم میزنم‌گاهی عالی میشه...ادویه بزن یکم زیاد بزن

یه نصف لیوان اب بریز چند دقیقه صبر ابش خشک‌ بشه بعد مث مواد ماکارونی با برنج هم بزن قاطی کن

ته قابلمه روغن بریز سیب‌زمینی ورق کن بچین‌بعد برنجو بریز

شعله‌ریزشو یکم از متوسط بیشتر کن تا عرق کنه بعدم از متوسط کمتر کن تا دم بکشه

نوش جونتون

🌺امضامو بخونین لطفا🌺قشنگا یه پیج ایسنتا اشپزی زدم در حد غذا های روزمره،من عاشق اشپزی ام و به خودم جسارت دادم قدم بزارم تو راهی ک عاشقشم،،ممنون میشم همراهیم کنین  kosar_sweet_home

عزیزم لوبیاهاتو جدا باگوجه رنده شدهودوحبه سیرو یکمی هویج حبه ای ریزو ادویه کاریو پلویی ودارچین بزاربپزه بعد پیازو سرخ کن گوشت چرخ کرده یه تکه ای سرخ کن دارچین بزن بعد لوبیاهاکه پخت اضافه کن رب بزن ادوهایرو که قبلا تولوبیا ریختی هم بریز عالی میشه ته دیگتم سیبزمینیورنده کن نمک بزن بزار معرکست نوش جان