2777
2789
عنوان

بی میل بودن به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱۰سال فاصله سنی داریم ولی خب راضیم چون از رفتارهای پسربچه ها وسن پایین تری ها خوشم نمیاد اصلا.....گلم همه زندگیشون همینه کسی نیس هرروز درحال گردش و تفریح باشه

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

سنه شوهرت اونقدرام زیاد نیستاااا😞سی وخورده ایه دیگه😐از تعریفات من فکر کردم چهل وپنج به بالاست☺

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
منم شوهرم 35 سالشه .....خودم 22

خوب چرا ازدواج میکنید وتی 13سال تفاوت سنی دارید مال دونسل مختلف هستین دهه 60با70کلی تفاوت داره در اینده تو رابطه جنسی هم مشکل پردا میکنید تازه شما اغاز شهوتت شروع میشه آقا بی میله و نمیتونه ببخشی رک گفتم

خوب چرا ازدواج میکنید وتی 13سال تفاوت سنی دارید مال دونسل مختلف هستین دهه 60با70کلی تفاوت داره در ای ...

دقیقا حرف دلمو زدی

دخترم لکنت داره میشه برای خوب شدنش صلوات بفرستین
از دیدگاه من مرد باید جا افتاده باشه ن این پسرهای خیابونی که تنبونشونم نمیتونن بکشن بالا 

جاافتادگی جای خود داره تفاوت نسل وسلیقه هم جای خودش داره تفاوت سنی ده سال به بالا خیلی خیلی زیانش از سئدش بیشتره طبق تجربه هایی که دیدم دارم میگم