2777
2789
عنوان

بی میل بودن به همسر

504 بازدید | 45 پست

یه دختر دارم 12 سال اختلاف سنیمونه هیچ تفریح وشادی نداریم .....اگه بادوستای شوهرم بریم بیرون من 22 سالمه نسبت به خانماشون خیلی بچه ترم اگرم بادوستای من شوهرم خیلی ازما بزرگتره.....باهیچکسم رابطه نداریم . ...چقدر بی کسی سخته  

دخترم لکنت داره میشه برای خوب شدنش صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بی میلی ب همسر کجاشه ؟

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

والا همه اینجورین ربطی به سن وسال نداره اصلا

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
تفریح چکارمیکنی .....با کسی هم رفت امد دارید

من کلا از گشت وگذار خوشم نمیاد 19 سالمه یه پسر 6 ماهه هم دارم اون 35 سالشه البته خیلی اسرار میکنه بریم بیرون باهم بگردیم ولی من مثل آدمای افسرده هیجا نمیرم فقط هرروز خونه مادرم 

ازش سرد شدم هیچ تفریحی ندارم تو زندگیمون

والا وضع همه همینه من خودم دو سال و نیمه عروسی کردم هنوز یه سفر نرفتیم تازه دیگه با بچه مشکلتر هم شده ...

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧