کیک خیس شکلاتی
مواد لازم برای۵ نفر
آرد ۲ لیوان
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- آرد، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنید.
۲-تخم مرغ سفیده جدا میزنیم تا خوب سفت بشه بعد زرده اضاف میکنیم و شکر اضاف میکنیم هم میزنیم تا کرم رنگ بشه 3.شیر، روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کاملا قاطی بشن.
۴- مخلوط آرد و وانیل و بکینگ پودر رو کم کم اضافه میکنیم. همون دو لیوان آرد رو بریزید. نه کمتر نه بیشتر.
۵- مواد رو در قالب مورد نظر ریخته و درون فر که از قبل به مدت 20 دقیقه روشن بوده میذاریم.
۶- بعد که از فر درآوردیم در همان حالت داغ و به آرامی کیک رو بُرِش میزنیم و بعد یک لیوان سس رو که داریم روی کیک میریزیم.
مایع سس:یک لیوان شیر نصف لیوان شکر ویک قاشق کاکائو باهم مخلوط میکنیم میگذاریم تا به جوش بیاد وکمی غلیظ بشه بعد که سرد شد به کیک داغ که با خلال دندان روش سوراخ ایجاد کردیم اضافه میکنیم تا سس به خورد کیک بره میگذاریم سرد که شد برش میزنیم و نوش جان میکنیم
سایر نکات
*مدت زمان لازم برای پخت کیک حدود40-45 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی گراد است.
*در 20 دقیقه ی اول نباید درب فر باز شود.