2777
2789
عنوان

قسم دروغ همسر خیانتکار

3773 بازدید | 47 پست

تو تاپیک قبلی گفتم شوهرم بهم خیانت کرده و همیشه حاشا کرده با اینکه همه چی کاملا نشون میده خیانت کرده

آخرین بارم که همین ماه پیش بود دستش روشد...حال روحی خوبی ندارم...امروز زنگ زدم بهش گفتم گفت حاضرم رو قرآن دست بزارم قسم بخورم خیانت نکردم و امشب میام دست رو قرآن میزارم

مگه تو هنوز قانع نشدی گفتم نه اون پیامک پس چی بود؟گفت گفتم که من اونو ندادم دست دوستم بوده گوشی اونموقع وقتی باطری گوشی رو هم دربیاری تاریخش تغییر میکنه

گفتم الان اون گوشی تو کشوئه امشب اومدی باطریشو دربیاریم ببینیم وقتی باطری درمیاد تاریخ پیاماش تغییر میکنه یا نه که یدفعه قاطی کرد که نه تو اعتماد نداری میگم قسم میخورم حرف گوشی رو پیش میکشی(کاملا جا زد و قط،کرد)

بعد من رفتم گوشی رو برداشتم باطریشو درآوردم و از اول زدم دیدم ساعت و تاریخ تغییر میکنه ولی نه تاریخ پیاما و تماس های ثبت شده...دیگه مطمعن شدم خیانت کرده و اینکه دست میخواد رو قرآن بزاره بخاطر اینه اعتقاد نداره

تصمیم گرفتم قرآن خدا رو بی حرمت نکنم وقتی واقعیت رو میدونم و قراره روش قسم دروغ خورده شه

خیلی از ظهر تا الان برای دل خودم گریه کردم خیلی قلبم شکسته س

کاش شرایط طلاق رو داشتم و جدا میشدم 

بنظرتون تصمیم درستی گرفتم که قرآن رو نیارم وسط؟

اینکه بعضی آدما برات دیگه مثل قبل نمیشن حاصل ضربه ایه که خودشون به جایگاهشون پیش تو زدن...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله کار خوبی کردی ولی من اگر جات بودم و بچه هم اگر نداری بزار قسم بخوره دست بزاره ؛بزار قران ب یقش گیر کنه خدا جوابشو بده 

ی صلوات لطفا از ته دل برای براورده شدن حاجات و رفع مشگلاتم🙏🙏🙏❤😘😙

اه.ول کنید دیگه چقدکش میدید یک ماجرا رو.یا باید بمونی وبسازی زندگیتویاباید بری وطلاق....چرا یک تصمیم قاطع نمیگیری؟!

صدسال ره مسجد ومیخانه بگیری....عمرت به هدررفته اگر دست نگیری....بشنو ازپیرخرابات تواین پند....هردست که دادی زهمان دست بگیری
آره عزیزم خیلی کار خوبی کردی خدا خودش تنبیه می‌کنه چوب خدا صدا نداره

به حق امام حسین مظلوم 

اینکه بعضی آدما برات دیگه مثل قبل نمیشن حاصل ضربه ایه که خودشون به جایگاهشون پیش تو زدن...!

وقتی رو قران هم دست بکشه شما که حرفش رو باور نداری. اون هر طور شده دست رو قرآن میزاره و براش عادی میشه. ولی با مرد خیانت کار سخته زندگی کردن.چون بازم میاد رو قران دست میکشه که فقط شما رو قانع کنه. بچه هم داری؟