شیر محلی وقتی گرم بشه و بعد داخل ظرف دیکه ای میریزید تمام پروتئین و چربیش به ته و دیواره های ظرف میچسبه ولی شیر پاستوریزه کامل جذب بدن میشه
منم یمدت محلی میدادم دکتر تغذیش اینو گفت دیگه ندادم الان فقط پاستوریزه
تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتیارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
عزیزم من یک کیلو شیر میخرم یک لیوان اب بهش اصافه میکتم. البته بستگی به شیری که میخری داره که شیر عالز باشه یا اب خودشون زیاد قاطیش کرده باشن. سعی کن از کم بهش بدی که معدش عادت کنه سنگین نباشه براش