2726
عنوان

حلیم کی بلده

1301 بازدید | 16 پست

بچه ها گندم اسیاب شده دارم وقتی میپزی دون دون میشه ی دونه های قهوای مانند توشه میخام حلیم دورست کنم میشه گندمو الک کنم تا اون دونه هاش رنگ حلیم تعقیر نده ؟یا همونو بریزم الان عکسشم میزارم کمکم کنید 

خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

نميشه تميز كني؟

دقيق نميدونم كمو دونه ها رو ميگي

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

من با بلغور گندم میذارم عالی میشه 

میریزم تو قابلمه اب میندم بعد یه پیازو ریر میکنم یه ماهیچه با فلفل سیاه هم میندازم توش تا بپزه آخر سرم نمک و دارچین و کره میزنم و گوشتم درمیارم ریش میکنم میریزم توش البته بعضی وقتا با گوشتکوب برقی هم میزنم تا کامل له شه

نميشه تميز كني؟ دقيق نميدونم كمو دونه ها رو ميگي

گندم سفید دبگه من اون دونه های تیره ترشو میگم چطوری تمیز کنم

خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم 
من با بلغور گندم میذارم عالی میشه  میریزم تو قابلمه اب میندم بعد یه پیازو ریر میکنم یه ماهیچه ...

الان گندم من ب درد نمیخوره 

خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم 
اهوم

مامانم دیدم اینطوری درست میکنه

گندم سالم رو پاک میکنه میشوره میزاره بپزه وقتی نرم شد گندمهارو جدا میکنه میریزه تو مخلط کن قشنگ نرم و یکدست میشن بعدم دیگه گوشت یاهرچی ک میخواد اضافه میکنه میزاره روگاز بیشتر جابیفته

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤
گندم سفید دبگه من اون دونه های تیره ترشو میگم چطوری تمیز کنم

والله ما ك ميپزيم اصلا اونجوري نيست🧐🤨

فك كردم چيزي ديگه توشه

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

عزیزم گندم حلیم مخصوصه. باید از جاهایی که حبوبات و غلات میفروشن بگی گندم مخصوص حلیم میخام 

یه لیوان گندم رو یه شب خیس کن

۲۰۰گرم(یا کمی بیشتر)گوشت گوسفندی و دنبه رو با گندمهای خیس خورده بزار تو زودپز حسابی بپزه. بستگی به قدرت زودپزت داره

من ۴۵دقیقه شعله متوسط رو به بالا و نیم ساعت شعله کم میزارم. هروقت گوشت و گندم حسابی پخته و له شد خوبه. نمک فقط اصافه کن. بعد بریزش توی غذا ساز. یا با حلیم کوب خوب یکدستش کن. آماده اس. 

اگه قلم گوساله هم بزاری که فوق العاده است 

پست بعدی عکس حلیم چندروز پیش خودمو میفرستم 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730