عزیزم گندم حلیم مخصوصه. باید از جاهایی که حبوبات و غلات میفروشن بگی گندم مخصوص حلیم میخام
یه لیوان گندم رو یه شب خیس کن
۲۰۰گرم(یا کمی بیشتر)گوشت گوسفندی و دنبه رو با گندمهای خیس خورده بزار تو زودپز حسابی بپزه. بستگی به قدرت زودپزت داره
من ۴۵دقیقه شعله متوسط رو به بالا و نیم ساعت شعله کم میزارم. هروقت گوشت و گندم حسابی پخته و له شد خوبه. نمک فقط اصافه کن. بعد بریزش توی غذا ساز. یا با حلیم کوب خوب یکدستش کن. آماده اس.
اگه قلم گوساله هم بزاری که فوق العاده است
پست بعدی عکس حلیم چندروز پیش خودمو میفرستم