2737
2734
عنوان

هرکی سوال آشپزی داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 67 پست

استارتر لطفا بگو ته چینو چیکار کنم که موقع برگردوندنش توی ظرف از هم وا نره و قالبی در بیاد

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
راز یه قیمه خوب دارچینو گلابه بعدشم لپه روجدابزاربپزه اینطوری وقت کافی برای پخت گوشتولپه داری لپه ها ...

گلاب و هل چیزیه ک هرکسی به مزاجش خوش نمیاد برای این نوع غذاها ذعفرون بهترین انتخابه.. ذعفرونو آخر سر دوقاشق غلیظ اضافه کنه.. سیب زمینیم خودت سرخ کنی ک چ بهتر

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

خیارشور چه جوری درست کنم ک مثل خیارشورهای بیرونی خوشمزه بشه باهرروشی درست میکنم توش پوک میشه


سرشو تازمان اماده شدن کامل اصلا باز نکن خیلی هم محکم ببندد که اصلا هوانخوره خیارشم باید خیاربوته ای باشه ازاونا که موقع خوردن خوب صدا میکنه سفتا گلخونه ایااا خراب میشه

2728
استارتر لطفا بگو ته چینو چیکار کنم که موقع برگردوندنش توی ظرف از هم وا نره و قالبی در بیاد

ته جینتو موادو که میریزی کلا ک ریختی یجا فشار بده بره پایین مثلا هی یذره نریز فشار بیار بهش تمامشو که ریختی فشارتو یکجا بیار 

سرشو تازمان اماده شدن کامل اصلا باز نکن خیلی هم محکم ببندد که اصلا هوانخوره خیارشم باید خیاربوته ای ...

خیار خوبم استفاده میکنم ولی سرش باز و بسته میکنم😂

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
2738
خیارشور چه جوری درست کنم ک مثل خیارشورهای بیرونی خوشمزه بشه باهرروشی درست میکنم توش پوک میشه

خیار بوته ای بخر از اینایی ک خیلی ریزن سرکه بریز کمی نمک سیر خواستی اضافه کن. بزار جای خنک تا بگیره خودشو... اگ نخواستی سرکه.. ابو نمک باشه و سیر و اینک گوکی برای انتخاب غلطه خیاره باید ببدونی کجا خیار خیارشور میفروشن ک خیلی ریزه

مرغ سرخ شده رو میدونین چطور درست کنیم که خوب به روغن بیفته و پخته هم بشه؟

برای زرشک پلو؟ دو حالا داره اول سرخ کنی یعنی نمک بزنی روغن بریزی. زیر ماهتابرو کم کنی درشم بزاری تا حسابی سرخ شه این رو اون رو کنی.. بعد مه سرخ شد جدا پیازو همراه با اودیه ک زردچوبه نمم فلفل دارجین سرخ کنی آب سر بریزی بعد مرغارو بچینی روش چند تیکه فلفل دلمه بندازی تو اب. اب تاحایی باشه ک سر مرغو بگیره چند قاشقم ذعفرون دم مرده غلیظ زیرش تقریبا کم باشه درش نیمه باز بزار جابیفته سوسش توپ میشه

ادویه هم بریزم؟مرغای رستورانی خیلی خوب درمیاد همش هوسشونو دارم😕

بله دیگه با پیاز و هویج و فلفل دلمه و ادویه بذار ابپز بشه بعد ابکش کن مرغا رو سرخ کن ابشو هم اگ خواستی بعدا برای سس روی مرغ استفاده کن

مرغای من باهمین روش خیلی خوشمزه میشن 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
ادویه هم بریزم؟مرغای رستورانی خیلی خوب درمیاد همش هوسشونو دارم😕[/QUOTE]

QUOTE=78992648]ادویه هم بریزم؟مرغای رستورانی خیلی خوب درمیاد همش هوسشونو دارم😕

گلم مرغتو اول با یک پیاز گنده و اب نارنج بزار بپزه با نمک 

چنگال بزن خوب ک پخت روغنو داغ کن بنداز توش تا خوب سرخ شه .دوسداشتی همینطوریم درست کنی مرغتو بزار تو ماهیتابه بزار اب بندازع به دل خودش پخته که شد ادویه پاپریکا و نمک و یکم زردچوبه قاطی کن بهش بمال سرشو بردار بلند کن تا قشنگ سرخ شه نوش جان😀

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687