حالا.. اول پیازو رنده کن یا ریز خورد کن گوشتو اضافه کن زردچوبه فلفل نمک دارچین بریز روغن بریز بعد تازه وقتشه بزاری رو گاز. زیرشو کم کن. درشو بزار تا بیست دقه اینا بزار به خورد هم بره مواد زیاد نرو هم بزن فقط سر بزن نسوزه.
بعد ک پیازت له شده بودو آبش کاملا کشیده ربو میرازی سرخ میکنه ک رنگش دراد اینجا یک لیوان آب یخ میریزی ربت رنگ پس بده اگ لپت دیر پزه اضافه کن و اب بریز تا بجوشه اگ زود پزه بیست دقه نیم ساعت اخر بریز.. همطشه آبو تا سر مواد یکم بالاتر بریزین اگ کم اومد میتونین اضافه کنید ولی اگ زیاد بیادباید زیرشو زیاد کنید ساعت هابجوشه ک تبخیر بشه طئم غذا از بین بره. همیشه موقعی خورشتو بردار ک یکم از حدی ک مبخوای رقیق تر باشه چون ده دقه ک زیرش خاموش باشه سفت تر میشه