1147
1226
عنوان

هرکی سوال آشپزی داره بیاد

719 بازدید | 65 پست

عزیزان اگر سوال آشپزی دارین بگین من تاجای ممکن جواب میدم.. چون دستپختم واقعاذخوبه و از11سالگی مسئولیتش به گردنم بوده خودم تجربی به خیلی چیزا رسیدم ک بعدها فهمیدم اینا توی آشپزی یک اصوله... خودم میخوام با این شروع کنم. چیکار کنیم آش یا سوپ جو یا حلیم ته نگیره

عزیزان خیلی سادست. کافیه امتحان کنید. چیزی ک توش جو یا گندم داره. گندم یا جورو بشورین تو آبکش بعد بریزین تو قابلمه اصلا دیگ بهش دست نزنین آب سردو بهش اضافه کنید. اصلا توجه کنید تاکید میکنم اصلااااا قاشق بهش نزنین سعی نکید همش بزنین آب بریزین مستقیم بزارین رو گاز با شعله متوسط بپزه بعد ک به حدی ک خواستین رسید موادو آروم اضافه کتید جوری ک جو یا گندم تکون نخوره تو قابلمه دیگ آخرای پخت بود تازه اجازه دارین بهش قاشق بزنین اونم به صورت رفتو برگشتی. از لحظه ای ک قاشق رفت توش و هم زدین دیگ باید پاش باشین تا ته نگیره رمزش همینه

بهترین قیمت تورهای استانبول همراه با مشاوره رایگان در علی‌بابا


کلیک کنید

عزیزان خیلی سادست. کافیه امتحان کنید. چیزی ک توش جو یا گندم داره. گندم یا جورو بشورین تو آبکش بعد بر ...

خوب اخه حلیم و دست نزنیم خوب کش دار نمیشه باید زیاد هم زد

خدایا همه عزیزامو به تو میسپارم ❤️الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ❤️
1156
چکار کنم قیمم متل همه باشه من قیمم خیلی ابدار یا سفت میشه اینجوری ابدار خوب نمیشه

عزیزم قیمه ی خوب.. اول باید بدونی لپت زود پزه یا دیر پز اگ لپت درشت باسه و بسته بندی معمولا زود پزن و سریع وا میرن اما لپه هایی ک باز میخریو ریزن دیر پزن

خیارشور چه جوری درست کنم ک مثل خیارشورهای بیرونی خوشمزه بشه

باهرروشی درست میکنم توش پوک میشه

پروردگارا یاری ام ده ، تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند، همدل و همدردشان باشم .زیرا در سودای هر انسانی ” روح تو ” خانه گزیده 
8
چکار کنم قیمم متل همه باشه من قیمم خیلی ابدار یا سفت میشه اینجوری ابدار خوب نمیشه


راز یه قیمه خوب دارچینو گلابه بعدشم لپه روجدابزاربپزه اینطوری وقت کافی برای پخت گوشتولپه داری لپه هاکه به حده نیمه پخت رسید باموا قاطی کن موادوباید خوب سرخ کرده باشی حتی ربوخوب سرخ کن وقتی همه روباهم قاطی کردی سرشو بزار پیچشوکم کن بزار خودش اروم اروم جابیفته

مرغ سرخ شده رو میدونین چطور درست کنیم که خوب به روغن بیفته و پخته هم بشه؟

اول ابپز کن بعد سرخ کن

پروردگارا یاری ام ده ، تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند، همدل و همدردشان باشم .زیرا در سودای هر انسانی ” روح تو ” خانه گزیده 
چکار کنم قیمم متل همه باشه من قیمم خیلی ابدار یا سفت میشه اینجوری ابدار خوب نمیشه

حالا.. اول پیازو رنده کن یا ریز خورد کن گوشتو اضافه کن زردچوبه فلفل نمک دارچین بریز روغن بریز بعد تازه وقتشه بزاری رو گاز. زیرشو کم کن. درشو بزار تا بیست دقه اینا بزار به خورد هم بره مواد زیاد نرو هم بزن فقط سر بزن نسوزه. 

بعد ک پیازت له شده بودو آبش کاملا کشیده ربو میرازی سرخ میکنه ک رنگش دراد اینجا یک لیوان آب یخ میریزی ربت رنگ پس بده اگ لپت دیر پزه اضافه کن و اب بریز تا بجوشه اگ زود پزه بیست دقه نیم ساعت اخر بریز.. همطشه آبو تا سر مواد یکم بالاتر بریزین اگ کم اومد میتونین اضافه کنید ولی اگ زیاد بیادباید زیرشو زیاد کنید ساعت هابجوشه ک تبخیر بشه طئم غذا از بین بره. همیشه موقعی خورشتو بردار ک یکم از حدی ک مبخوای رقیق تر باشه چون ده دقه ک زیرش خاموش باشه سفت تر میشه 

1167

استارتر لطفا بگو ته چینو چیکار کنم که موقع برگردوندنش توی ظرف از هم وا نره و قالبی در بیاد

پروردگارا یاری ام ده ، تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند، همدل و همدردشان باشم .زیرا در سودای هر انسانی ” روح تو ” خانه گزیده 
راز یه قیمه خوب دارچینو گلابه بعدشم لپه روجدابزاربپزه اینطوری وقت کافی برای پخت گوشتولپه داری لپه ها ...

گلاب و هل چیزیه ک هرکسی به مزاجش خوش نمیاد برای این نوع غذاها ذعفرون بهترین انتخابه.. ذعفرونو آخر سر دوقاشق غلیظ اضافه کنه.. سیب زمینیم خودت سرخ کنی ک چ بهتر

خیارشور چه جوری درست کنم ک مثل خیارشورهای بیرونی خوشمزه بشه باهرروشی درست میکنم توش پوک میشه


سرشو تازمان اماده شدن کامل اصلا باز نکن خیلی هم محکم ببندد که اصلا هوانخوره خیارشم باید خیاربوته ای باشه ازاونا که موقع خوردن خوب صدا میکنه سفتا گلخونه ایااا خراب میشه

1220
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1159
1236
1224
1229
1207
1238
1212
1218
1231
1180
224
29
1198
1216
داغ ترین های تاپیک های امروز