من کله پاچه هام خیلی خوشمزه میشه اول میذارم با آب جوش یه ربع قل بزنه بعد ابشو عوض میکنم کف چسبیده روی کله پاچه رو هم تمیز میشورم دوباره میریزم تو قابلمه یه پیاز گنده درسته با چندتا حبه سیر میندازم داخلش که بوی زحمشو بگیره یکم زردچوبه و فلفل و ادویه خیلی کم میریزم یکم نخود درحد ده تا پانزده تا دونه میندازم داخل میذارم خوب بپزه ابش خیلی خوشمزه و غلیظ میشه وقتی هم که پخت نمک اضافه میکنم اگه از اول نمک بزنیم سفت میشه و دیر میپزه بعدشم که نوش جان وای که دلم خواست سر صبحی ستمه دستور کلپچ بدم ولی نباشه که بخورم😣😝😝