ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
یه کم پیاز طلایی شده با سیر ریز شده با پودر آویشن گرم تو روغن تفت میدیم اما پودر آویشن آخرین مرحله می ریزیم بعدش وقتی آش دوغ آماده شده موقع برداشتن می ریزم توش و هم میزنیم یا جداگانه می ریزم روش و با یه کم کشک تزیین میکنیم محشر میشه الانم دلم کشید
در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست
بد نمیشه منم اوایل به رسپی عمه مامانم که سبزیش میشد گشنیز و تره و شوید درست میکردم اما به ذائقه خودم شوید رو حذف کردم و نعنا رو اضافه....عمه مامانم تخم مرغ میزد ولی من تا زمانی که به قل بیافته هم میزنم برای همین نمیبره...روشا و ذائقه ها متفاوته دیگه