2777
2789
عنوان

بارداری و بی بی چک منفی ؟! ممکنه؟

937 بازدید | 105 پست

فردا برم آزمایش بدم...اینجوری ک نمیشه

56 روزه پریود نشدم

بی بی چکم تا چند روز پیشا منفی بود...

سینمم سنگینه

برم آز بدم ببینم چمه  اه

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۵۶روز نشدی ازمایش ندادی؟من جات بودم ده دفه ازمایش میدادم😐😐

اخه وقتی بی بی چکم منفی میشه ، یجورایی مطمئن میشم خبری نیس

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

گاهی بدن توی فصول مختلف تغیراتی میکنه 

یخورده دیگه صبر کت بعد برو ازمایش بده 

میگم بخشید یه سوالی دارم 

حین تخمکگذاری یه دردای خفیف توی پا و کمر احساس میشه؟

من الان 12 سیکل هستم پاهام سنگین شدن مثل روزای اول پریودی 

این نشانه تخمکگذایه حس میکنم گر گرفتم 

کی کیت بذارم

میشه مگه بارداری باشی بی بی چک نشون نده منم توی همین وضعیتم

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
اخه وقتی بی بی چکم منفی میشه ، یجورایی مطمئن میشم خبری نیس

خیلیا با بی بی چک منفی بارداربودن!همه مارکا منفیه؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

منم ۲۲ دو روز از موعدم گذشته

بی بی منفی

سینه سمت چپم ی چیز سفت غده مانند در آورده خیلی دردناک دورش هم قرمز شده

خیلی میترسم🙁

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
آره امکانش هست برو 

وای خداکنه😭 خدا از دهنت بشنوه😢

نذر روضه ی حضرت رقیه کردم واسه ایام فاطمیه😢

منم ۲۲ دو روز از موعدم گذشته بی بی منفی سینه سمت چپم ی چیز سفت غده مانند در آورده خیلی دردناک دورش ...

عزیزم برو دکتر بابت سینه

خطرناگ نباشه یه وقت خدایی نکرده زبونم لال

ایشالا ک شایدم بارداری 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

خیلیا با بی بی چک منفی بارداربودن!همه مارکا منفیه؟

من فقط مدیکور خریدم هربار

وای خداکنه😭 خدا از دهنت بشنوه😢 نذر روضه ی حضرت رقیه کردم واسه ایام فاطمیه😢

دوست من همش,بی بی چک منفی,بود

رفت دکترگفت یه آمپول بده پریود بشم

بعد دکترگفت اول یه آزمایش بده تا مطماشی نیستی بعد ...

خلاصه بارداربود

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
دوست من همش,بی بی چک منفی,بود رفت دکترگفت یه آمپول بده پریود بشم بعد دکترگفت اول یه آزمایش بده تا ...

وای خوشبحالش چه حس خوبیه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

من فقط مدیکور خریدم هربار

خب مارکای دیگرو امتحان کن منم دیروز پیروز بی بی چک زدم مثبت بود امروز که موعدم بود زدم منفی شد به خونریزی افتادم!پس اونا چرا مثبت شدن؟لاوین رز زدم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
گاهی بدن توی فصول مختلف تغیراتی میکنه  یخورده دیگه صبر کت بعد برو ازمایش بده  میگم بخشید ...

نمیدونم گلم

من نمیدونم تخمک گذاریم کیه اصلا😑فقط بضی روزا ترشحات دارم ک حدس میزنم اون روزاس تخمک گذاریم