2777
2789
عنوان

بارداری و بی بی چک منفی ؟! ممکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 105 پست
عزیزم من یک ماه درد داشتمو پریود نمیشدم سه تا مارک که از هر کدوم دوتا امتحان کردم منفی بودن در حالی ...

چطوری آخه

دکترت نگفت چرا نشون نداده؟

زود امتحان کرده بودی؟

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
عزیزم من یک ماه درد داشتمو پریود نمیشدم سه تا مارک که از هر کدوم دوتا امتحان کردم منفی بودن در حالی ...

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای مرسیییییی مرجااااان جون

خیلیییی امیدوار شدم

دعااااکن منم اینجوری شم....ایشالاااا

مبارکه گلم😊

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله ایندفعه  دیگه شاد شی...  امیدت از دست ندی... همیشه وقتی انتظارشو نداری اتفا ...

برای ما منتظرای دلشکسته دعا کنید ما به این معجزه نیاز داریم

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

[QUOTE=78451301]عزیزم برو دکتر بابت سینه خطرناگ نباشه یه وقت خدایی نکرده زبونم لال ایشالا ک شایدم بارداری 😊😊 ...[/QUOT

ممنون عزیزم

آره خودمم خیلی نگرانم

انشالله شما هم تو دلت ی نی نی ناز داری

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
انشالله ایندفعه  دیگه شاد شی...  امیدت از دست ندی... همیشه وقتی انتظارشو نداری اتفا ...

اخه دقیقا منم این ماه اصلاااااا انتظار نداشتم😒😑نکنه واقعا خدا داره سورپرایزم میکنه

اخه اقدام واسه بارداریم نداشتیم این ماه

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
چطوری آخه دکترت نگفت چرا نشون نداده؟  زود امتحان کرده بودی؟

نه تقریبا یک ماه از وقت پریودم گذشت اخه من ۱۳ سال باردار نشدم اینبارم فک میکردم طبق معمول الکی عقب انداختم فقط دردای پریودی و حساس شدن سینه هام منو مشکوک میکرد که اخرش بعد یک ماه که گذشت از موعدم بیبی مثبت شد

تيكر تولد عشقم دلوينم تموم دنيام

عزیزم ینی دقیقا چن روز از موعدت گذشته بود و بی بی چکت منفی میشد؟!

واسه من 20،22 روز این چیزا گذشته بود زدم منفی شد😔الانم 26 روز ایناس ک گذشته

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای مرسیییییی مرجااااان جون خیلیییی امیدوار شدم دعااااکن م ...

ان شاالله تو هم دلت شاد گیشه من بعد ۱۳ سال فکرشم نمیکردم باردار بشم که خدا برام خواستو مادر شدم

دقیقا منم درست موقعی که انتظارنداشتم و بیخیال بارداری شده بودم

تو اوج نا امیدی خدا لطفشو شامل حالم‌کرد

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
اخه دقیقا منم این ماه اصلاااااا انتظار نداشتم😒😑نکنه واقعا خدا داره سورپرایزم میکنه اخه اقدام واسه ...

من خودم ۶ماه اول عروسی جلوگیری کردم خب اصلا بچه نمیخواستم شوهرم دیونم کرده بود هی میگفت دیگه جلوگیری نکنیم بعد  ۳ماه جلوگیری  نکردم , یعنی شد ۹ ماه

بااینکه اصلا بجه نمیخواستم هرسه ماه منتظربودم ,  هر۳ ماه بی بی چک میزدم علکی و منفی بود فکرمیکردم همون ماه اول میگیره

بعد ماه ۴ دیگه بیخیال شدم ,یعنی یجورایی دیگه گفتم ولش کن منکه ازخدام بود بچه دارنشم الان بزارهروقت شد  یعنی اصلا انتظار نداشتم ولی طبق معمول گفتم بزار باز یه تست بزنم ,  دیدم مثبت شد ...  اصلا باورم نمیشد... فقط گریه کردم ...انگار چندسال منتظربودم

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
نه تقریبا یک ماه از وقت پریودم گذشت اخه من ۱۳ سال باردار نشدم اینبارم فک میکردم طبق معمول الکی عقب ا ...

وااای عزیزم بعد از ۱۳ ساآاال

خداروشکر

چه طاقتی داشتی پس چه صبری 

من ۵سال و نیمه ازدواج کردم و اقدام جدیم یکسال و نیم دوساله خسته شدم واقعا بریدم

نه تقریبا یک ماه از وقت پریودم گذشت اخه من ۱۳ سال باردار نشدم اینبارم فک میکردم طبق معمول الکی عقب ا ...

الللللللللهیییییی عزیزززممممممم

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلیییییییییییی تبریک میگم گلم

بعده 133333 سال😢خیلی مبارکه گلم

قدمش خیر باشه

برای من دعا کن امشب

دعا کن فردا با جواب آزمایش مثبت برگردم😢

عزیزم ینی دقیقا چن روز از موعدت گذشته بود و بی بی چکت منفی میشد؟! واسه من 20،22 روز این چیزا گذشته ...

فک کن دقیقا یک ماه گذشت بعد مثبت شد رفتم سونو ۵هفته و شش روزم بود

دقیقا منم درست موقعی که انتظارنداشتم و بیخیال بارداری شده بودم تو اوج نا امیدی خدا لطفشو شامل حالم‌ ...

همیشه اینجوریه... مگه نمیگن از درگاه خدا نااامید نشید  

همیشه خدا دوست داره بندهارو سوپرایز کنه ...   

یه وقتی میده که اصلا انتظار نداری...

الحمدالله ... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
گاهی بدن توی فصول مختلف تغیراتی میکنه  یخورده دیگه صبر کت بعد برو ازمایش بده  میگم بخشید ...

ار زیر دلت درد میکنه و مهمترینش ترشحات کشدار تخم مرغیه

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین