2777
2789
عنوان

بارداری و بی بی چک منفی ؟! ممکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 105 پست
دوست من همش,بی بی چک منفی,بود رفت دکترگفت یه آمپول بده پریود بشم بعد دکترگفت اول یه آزمایش بده تا ...

خداکنه واسه منم همچین معجزه ای بشه من آمپولم زدم ولی هنوز که پری نشدم

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب مارکای دیگرو امتحان کن منم دیروز پیروز بی بی چک زدم مثبت بود امروز که موعدم بود زدم منفی شد به خو ...

ن دیگه بی بی چک نمیزنم

یهو میرم آز میدم ک خیالم راحت شه

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
وای چرا امپول زدی اول ازمایش میدادی خب

آمپول پروژسترونه اگر باردار باشی مانع از سقط میشه و اگر نباشی که باعث پریود شدن میشه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
استارتر شما داروی حکیم تبریز رو برا چی میخوردی شامل چه دارو هایی میشه بگی اسمشو  داروهات

عزیزم واسه سقط و اینکه یکم دیر باردار میشم....

عرق نعنا اینا بود و یه سری جوشونده های دیگه اسمشون نمیدونم چی بود

بعد قرص داد ... خیلی زیاد بود قرصا

و یه سری گیاه ک گفت بجوشونم و از صافی رد کنم و بشینم توش...فک کنم واسه عفونت اینابوده

حدس میزنم پریودم بخاطر این داروها عقب افتاده😕

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
اها ...خب انشالله باشی... تاالان سابقه دیرکرد داشتی ?

دوره ی قبلی بارداری شیمیایی داشتم که ۴روز قبل موعد بی بی چکم حاله انداخت و روز موعدم آز دادم ۴۳ شد

بعد از یک هفته و کلی خوشحالی همه چی تموم شد

دعاکنید باردار باشم😢

خدایا میشه سورپرایزم کنی!؟؟😢

2 سالو خورده ای گذشته از ازدواج

تو شهر غریبم

همش تنها تنها تنها😢 همسرمم ک اکثرا سرکاره😢

خسته شدم از تنهایی

خدایا خبلییییی شکرت بابت همچه چی😢😢😢ولی خسته شدم از تنهایی از انتظار

بچه خیلیییی خوبه😭😭خیلیییی دوس دارم

دوره ی قبلی بارداری شیمیایی داشتم که ۴روز قبل موعد بی بی چکم حاله انداخت و روز موعدم آز دادم ۴۳ شد ...

انشالله ایندفعه  دیگه شاد شی...  امیدت از دست ندی...

همیشه وقتی انتظارشو نداری اتفاق میفته

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...