2777
2789

شنبه غربالگري دارم به دعاههاي خوبتون نيازدارم

هيچ گونه علائمي ندارم اصلاانگارنه انگاركه باردارم نميدونم لذت ببرم يانگران باشم آخه چندروزي ميشه سرماخوردمم همش سرفه همه أم بهم ميگن سرفه خوب نيست نميدونم چيكاركنم دكترم رفتم هيچ بهم ندادفقط ستريزين همش ميگم نكنه بخاطرسرفه بچم چيزيش شده برام دعاكنيد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم برات .ان شاءالله نینی صحیح و سالمه .واسه منم دعا کن این ماه باردار بشم

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
ایشالا نیی نی  سالم باشه  شمام برا من دعاکنید نی نی این ماه بیاد تو دلم تیکر بارداری بزنم& ...

انشالله منم براي شماآيه الكرسي ميخونم انشالله بسلامتي به دنياش بياريوبغلش بگيري

خوندم برات

انشاءالبه خيالت راحت شد ما هم دعا كن

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

انشاءالله

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)