2726
نه گوشتتو سرخ کن موقعی ک قراره ادویه بزنی و رب گوجه لوبیا را هم بریز خیلی نباید پخته و سرخ بشه ک له ...

مرسی عزیزم یعنی جدا نباید لوبیاسبز خام رو حتی یه دقیقه بجوشونم همونجوری خام بزارم سرخ شه

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

من لوبیا رو جدا میزارم باشعله کم بخار پز شه.

بعد یه پیاز بزرگ خورد میکنم تفت میدم چرخکرده میریزم و خوب تفت میدم و دو تا گوجه نگینی میکنم میزارم اونم تفت بخوره بعدم یه قاشق پر رب و تفت میدم باش و فلفل و زرد چوبه  وکاریشو میزنم و لوبیا پخته رو اضاف میکنم وتف میدم و میزارم کنار بعد برنجو میجوشونم من اکثرا کته درست میکنم.میتونی آبکش هم کنی.

بعد تو یه قابلمه جدا ته دیگ میندازم از برنجم میریزم مواد گوشتی و کمی دارچین پودر گل محمدی به تر تیب تاا خر ادامه میدم و دم میزارم

💏
2728
من لوبیا رو جدا میزارم باشعله کم بخار پز شه. بعد یه پیاز بزرگ خورد میکنم تفت میدم چرخکرده میریزم و ...

مرسی عزیزم چقدر کامل بود . چند دقیقه حدودا بزارم لولیام آبپز بشه. گوشت چرخ کرده رو قلقلی کنم بد میشه؟ 

منظورت از کته اینه برنجی که گذاشتم خیس بخوره رو همون جوری با موادم قاطی کنم یکم آب بریزم بزارم دم بکشه درسته ؟

ببخشید من تازه آشپزیو شروع کردم وارد نیستم اصلا

اول لوبیا رو ی جوش بزن کف روشو بگیر

پیاز ریز خرد کن و تفت بده بعد گوشت چرخ شده رو تفت بده فلفل سیاه و زردچوبه بزن

بعد لوبیا رو بریز و خوب تفت بده و رب بزن اجازه بده زخورده رو حرارت بمونه مثلا ۱۰ دقیقه

زمانیکه لابلای برنج میریزی یخورده دارچین بپاش 

اخرسر هم زعفران اب شده بریز روش و بذار دم بکشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ممنونم عزیزم برنجو بزارم جدا آبکش بشه بعد با مواد قاطی کنم؟ 

اره دیگه

برنج جدا بذار وقتی جوش اومد یخورده زنده تر از حالت معمولی بردار چون مواد میره لابلاش شل نشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

من تقریبا با شعله کم یک ربع بیست دیقه میزارم تا بپزه فکر نکنم بد بشه حتی با گوشت خورشتی هم میتونی بپزی اونم خوشمزه میشه اما گوشتتو از فبل بپز.

برنج که خیس میکنم با یه بند انگشت آب روش بعد میزارم همونو همونجوری بجوشه آبش که کشیده شد و خواستم دمش کنم تو  قابلمه جدا با مواد لایه لایه قاطی میکنم میزارم دم

💏

بهتره بذاري لوبيا ٤/٥ دقيقه بجوشه مخصوصا اگه توي فريزر بوده قبلا .يه پياز بزرگ رو ريز خرد كن و تفت بده تا طلايي بشه بعد گوشت چرخكرده يا تيكه هاي مرغ يا گوشت خورشتي كه از قبل پختي رو بهش اضافه كن و تفت بده .وقتي كامل سرخ شد لوبيا هارو اضافه كن و بهش نمك و زرچوبه و فلفل قرمز يا سياه و زعفرون دم كرده اضافه كن .آخرشم گوجه رنده شد و رب بزن .بعد برنجو آبكش كن و لايه لايه بريز توي قابلمه كه دم بكشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز