2733
2734

والا رای دادیم...بلا رای دادیم...خواهر رای دادیم..خخخ  

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

2728
2738
عزیزم زحمت داشتم میشه ی کیک دورنگ کرد همونایی که مامانها مثل تایر ماشین می پختن و سطش خالی بود برای ...

عزیزم اینکه مثل تایر ماشین بود وسطش خالی بود بستگی به قالبت داره

باید بری قالب مناسب بخری

برای دستور هم این روش استفاده کن

بی خیال باش تا کامروا باشی

مواد لازم:


 


پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوریبیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوریوانیل‏ ۱ قاشق چای خوریماست‏ (یا شیر)  ۱ لیوانآرد سفید  ۲ لیوانروغن  ۱/۲ لیوانشکر  ۱ لیوانتخم مرغ ۴-۳ عدد


 



بی خیال باش تا کامروا باشی

طرز تهیه:


         


1-درون کاسه تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کنید حداقل سه دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.سپس روغن و ماست(یا شیر) را اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و نرمی داشته باشید.


 


2-آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود سپس با بکینگ پودر مخلوط نموده و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید.


3-مایه این کیک نه شله نه سفته.وقتی مایه کیک یکدست شد، به دو قسمت مساوی تقسیمش کنید.


4-بهتره دو قسمت رو در دو ظرف یک اندازه بریزید که مساوی بودنشون رو بهتر بتونید متوجه بشید.


5- ۳ قاشق پودر کاکائو رو به یکی از ظرفها اضافه کنید


6-و ۳ قاشق آرد هم به ظرف دیگه اضافه کرده مایه هر دو ظرف رو هم بزنید تا کاملا مخلوط بشند.مراقب باشید هیچ کدوم از ۲ ظرف رو بیش از حد هم نزنید که پف کیک میخوابه.


 


7-اضافه کردن آرد رو برای یکی کردن غلظت دو مایه میکنیم. اگه آرد به بخش سفید کیک اضافه نکنیم، در نهایت بخش کاکائویی کیک سنگین تر میشه و پایین کیک جمع میشه و کیک شکلی که باید داشته باشه رو نخواهد داشت.


8-کف قالب کیک را کاغذ روغنی بیندازید یا باروغن چرب کنید ۳ قاشق غذاخوری از مایه ساده کیک رو در وسط قالب بریزید. میتونید به جای ۳ قاشق غذاخوری مثلا از یک ملاقه استفاده کنید. ولی برای هر دو مایه کیک از قاشق یا ملاقه ی هم اندازه استفاده کنید.


9-بدون تکون دادن قالب ۳ قاشق از مایه کاکائویی رو درست وسط مایه ساده بریزید.مکث نکنید و همینطور یکی در میون از مایه های کیک وسط قسمت قبلی بریزید.


10-اصلا لازم نیست قالب رو تکون بدید یا تلاش کنید مایه کیک رو پخش کنید چون خودش به صورت اتوماتیک پهن میشه و قالب رو پر میکنه.مقدار کیک نباید از ۳/۴ (سه چهارم) قالب بیشتر باشد.


11-بعد از اینکه همه ی مایه کیک رو به صورت یکی در میون در قالب ریختید، میتونید با یه خلال دندون روش طرح ایجاد کنید.


12-به این صورت که از مرکز کیک خلال دندون رو به سمت بیرون بکشید و یا برعکس.


 


13-یا اینکه یکی در میون از مرکز به بیرون، و از بیرون به مرکز بکشید تا طرح قشنگی روش ایجاد بشه.


14-میتوانید بصورت نامنظم هم بریزید تا شکل های جالبی پس از پخت داشته باشید.


15-قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه قرار دهید.


16-میتونید سر ۳۰ دقیقه کیک رو چک کنید.


17- ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه در فر یا مایکروفر رو باز نکنید.


18-بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندون وسط کیک بزنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون بیاد یعنی کیک پخته.


19-کیک را پس از اماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کرده و بصورت ساده یا تزئین شده سرو کنید.



سایر نکات:



1-مقدار شکر رو میتوانی تا یک لیوان نیم هم بریزید.



2-این کیک را توی قابلمه هم میتوان پخت که فقط کف قابلمه رو کمی چرب میکنید و روی شعله خیلی ملایم زیر قابلمه شعله پخش کن میذارید و روی در قابلمه دمکنی میذارید تا عرق در قابلمه روی کیک را خیس نکند.



بی خیال باش تا کامروا باشی
عزیزم زحمت داشتم میشه ی کیک دورنگ کرد همونایی که مامانها مثل تایر ماشین می پختن و سطش خالی بود برای ...

سوالی داشتی هم درخواست دوستی بده بپرس عزیزم یا همینجا بپرس

بی خیال باش تا کامروا باشی
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687