2777
2789
عنوان

موی زاید چونه😑

196 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها 

من طرف چپ چونه ام ( طرف  راست درنمیاد:/) و همینطور ی تیکه کوچولو از گونه چپم موی زاید دارم

دارن زیاد میشن دو سال پیش رفتم لیزر ولی هیچی نشد کلی هم پول خرج کردم

واقعا خسته شدم غیر از لیزر چی کار کردین؟ ی آرایشگر  ی شب واسم روغن میخک فک کنم زد خیلی سوخت و قرمز شد دگ استفاده نکردم . شما چی پیشنهاد میدین ؟ پودری چیزی نیس اینا درنیان😭😭😭😭😭

هورمون مردانه ات بالاس برو دکتر زنان

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

منم اینجوری هستم بیشتر طرف راستمه...ولی زیاد نیست 5 تا دونه شاید...فقطم سمت راستمه نمیدونم چرا...آزمایشم دادم چیز خاصی نبود دکتر گفت برای اینکه زیاد نشه با قیچی کوتاه کن...چرا یعنی همش سمت راستم درمیاد؟!

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما داشتین خودتون؟ امضاتون رو خوندم  دارو چی مصرف کردین؟

هنوزم مو زاید دارم ولی واسم مهم نیس

من واسه باردارشدنم میرفتم دکتر

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
چ خوب ک باردار شدید منم خیلی از ناباروری  میترسم موهاتو زیاده؟ پریودی مرتب داشتین؟

نه اصن پریود نمیشدم

منم دارم موچین زیاد میکنه.میخام برم دکتر لیزر کنم

به نکات زیر توجه شود: 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 

من ی بار کیست تخمدان داشتم بخاطر اون درآوردم.واقعا لیزر جواب نداد؟من قصد لیزر دارم ولی میخوام شیش ماه بعد از بند و شمع تا پنج روز بعدش روغن مورچه بزنم بهش روزی دو بار ببینم تغییر میکنن.درکت میکنم واقعا بده