sabaaaa76 مدیر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1669 عنوان موی زاید چونه😑 | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 16 پست سلام بچه ها من طرف چپ چونه ام ( طرف راست درنمیاد:/) و همینطور ی تیکه کوچولو از گونه چپم موی زاید دارمدارن زیاد میشن دو سال پیش رفتم لیزر ولی هیچی نشد کلی هم پول خرج کردمواقعا خسته شدم غیر از لیزر چی کار کردین؟ ی آرایشگر ی شب واسم روغن میخک فک کنم زد خیلی سوخت و قرمز شد دگ استفاده نکردم . شما چی پیشنهاد میدین ؟ پودری چیزی نیس اینا درنیان😭😭😭😭😭 1397/10/02 | 19:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabaaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1669 من ی بار کیست تخمدان داشتم بخاطر اون درآوردم.واقعا لیزر جواب نداد؟من قصد لیزر دارم ولی میخوام شیش ما ... فک کنم روغن مورچه خوب باشه . اره واقعا من واسه کل صورتم رفتم جواب نگرفتم حس میکنم بدتر هم شد شایدم دستگاه خوبی نبود ولی دگ توان لیزر ندارم هزینش سنگینه و پوستم هم ب شدت حساس شده میخام با روغن و درمان گیاهی پیش برم
sabaaaa76 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 1669 من ی بار کیست تخمدان داشتم بخاطر اون درآوردم.واقعا لیزر جواب نداد؟من قصد لیزر دارم ولی میخوام شیش ما ... کیست درمان شد؟ چجوری؟